Home > Het wordt weer gezellig boeken snuisteren in hartje Brugge. acht boekenmarkten van juni tot september

Het wordt weer gezellig boeken snuisteren in hartje Brugge. acht boekenmarkten van juni tot september

Geschreven op 3 juni 2022 om 08:07 door Mario De Wilde

In het eerste weekend van juni, juli, augustus en september organiseert het Comité voor Initiatief Brugge opnieuw boekenmarkten langs de Groenerei en de Steenhouwersdijk in hartje Brugge. De opbrengst van het standgeld wordt geschonken aan een goed doel. Na de geslaagde edities van de voorbije jaren vormen de idyllische Groenerei en Steenhouwersdijk, vlakbij de Vismarkt, opnieuw het decor van de boekenmarkt. De eerste boekenmarkten worden georganiseerd in het eerste weekend van juni. Alle bezoekers zijn welkom op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni van 10 uur tot 18 uur. Het Comité voor Initiatief zorgt bovendien voor een leuk cadeautje: wie een boek koopt, krijgt een boekenlegger.

De – vooral particuliere – boekenverkopers zorgen voor een gevarieerd aanbod met honderden boeken. De standplaatsen voor boekenverkopers worden verhuurd aan democratische prijzen. Wie nog boeken wil verkopen op één van de boekenmarkten in juni, juli, augustus of september kan zich inschrijven via info@comitevoorinitiatief.be.

Standgeld naar Komerbi
De opbrengst van het standgeld wordt opnieuw geschonken aan een goed doel. Dit jaar wordt gekozen voor de Brugse welzijnsorganisatie Komerbi. Zij willen – door middel van het aanbieden van een leerplatform en een vrijetijdsaanbod – een veilige plek creëren voor maatschappelijk kwetsbare jongeren die hun capaciteiten willen ontwikkelen en benutten. Meer info via komerbi.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.