Home > Het wordt nog leuker skateboarden in Knokke-Heist met de opening van Salty Skateshop

Het wordt nog leuker skateboarden in Knokke-Heist met de opening van Salty Skateshop

Geschreven op 1 april 2023 om 07:55 door Mario De Wilde

Vanadaag is er op de Lippenslaan in Knokke-Heist de officiële opening van Salty Skateshop. Op de locatie waar Jann Ric, de iconische winkel in Knokke waar jong en oud al sinds jaar en dag de nieuwste trends in de streetwear kon vinden, komt nu Salty Skateshop. Met Salty loopt het verhaal van Annick en Dirk (de vorige eigenaars Jann Ric) verder, maar met iets meer focus op skateboarden. Sinds corona en de introductie op de Olympische spelen in 2021 zit skateboarden in de lift. “We willen onze passie en expertise die we hebben opgebouwd in onze andere winkels (NineOneOne Skateshop in Brugge, Slam Skateshop in Gent, www.skateshop.be) ook hier in Knokke aanbieden” zegt eigenaar Fabian Verhaeghe.

Skateshops zijn meer dan gewone winkels, ze zijn een ontmoetingsplaats en thuisbasis voor veel skaters. Fabian: “We ondersteunen de lokale skate communities in al onze steden door events en workshops te organiseren.
Naast de belangrijkste skate- en streetwear merken pakt Salty Skateshop ook ineens uit met een eigen collectie kledij en skateboards met zee en strand als inspiratie.”

Salty Skateshop is elke dag open van 10u tot 18u (behalve op dinsdagen buiten de vakanties).
Adres: Lippenslaan 142 8300 Knokke.

Na de officiële opening trekken we met de lokale skaters naar T Verzet waar we een Best trick wedstrijd organiseren een een gratis BBQ met drankjes aanbieden

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.