Home > Het weekend van de gastronomie Tastoe (7-8 september) in Bredene voorgesteld in de Marquize

Het weekend van de gastronomie Tastoe (7-8 september) in Bredene voorgesteld in de Marquize

Geschreven op 27 juni 2024 om 07:03 door Mario De Wilde

Het Tastoemenu werd zopas voorgesteld in de Marquize in Westende. Tastoe (7 en 8 september) is het culinair festival van Middelkerke. In een prachtig kader op één van de mooiste locaties aan de kust schotelen de deelnemende restaurants, sommeliers en brouwers je een hapklare selectie van gastronomisch Middelkerke voor. Restaurants presenteren er hun signatuurgerechten, lokale sommeliers en brouwers zorgen voor de passende wijnen en bieren. Ook wie gaat voor een heerlijke cocktail of perfect koffierecept moet bij Tastoe langsgaan op 7 & 8 september op de zeedijk van Westende ter hoogte van surfclub De Kwinte.

“De Middelkerkse gastronomie zit al jaren in de lift. We hebben topzaken die mooie punten krijgen in de Gault-Millau, eigen brouwers, een top sommelier, verschillende typische signatuurgerechten … . Dit moeten we als gemeentebestuur blijven ondersteunen. Een evenement als Tastoe toont dat wij, als Middelkerkenaars, trots MOETEN zijn op de kwaliteit die onze horecazaken brengen”, aldus Tom Dedecker, Schepen van toerisme en evenementen

Praktisch:

De toegang tot dit evenement is gratis. De gerechten en dranken koop je met Tastoe jetons die verkrijgbaar zijn aan de kassa’s. Herbuikbaar bestek dient aangekocht te worden voor 2,25 euro en kan onbeperkt geruild worden voor proper bestek ter plaatse. Op dit evenement kan zowel met Bancontact als cash worden betaald. Honden zijn niet toegelaten.

Openingsuren:

Zaterdag: 11u00 – 00u00 (keuken open tot 21u30)
Zondag: 11u00 – 20u00 (keuken open tot 18u00)

Op de foto (van links naar rechts): Bram Opstaele (toerisme en evenementen), Stefaan Lauwereins (Vlass), Joke Dierickx (Wijn aan Zee), Natt Panisara en Fabian Scheidweiler (Madeleine), Tom Dedecker(Schepen), Jean-Marie Dedecker, Noëlla Wauters (gemeenteraadslid), Dirk Depoorter (schepen), Mike Willems (Dunas), Evelyn Vandermeersch en Joachim Vanderwal (Kapelle), David Bernaert (Braven Apostel), Petra Vanden Broucke en Hans Vanheste (The Lord), Stijn Roels (Jus de Mer), Valerie Bentein en Xavier Kerckenaere (Kroko), Rosalie Verlinde (toerisme en evenementen), Pieter Van Rompaey (Marquize), Davy Vermeire (Ontwerp Campagnebeeld – Verm)

Zittend: Tineke Derycke (Vlass), Tatiana en Naomi Batache (Matsbar), Henk Dierendonck (schepen), Natacha Lejaeghere (Schepen), Dirk Gilliaert (schepen), Kelly Ponjaert (Marquize)

1 reactie

Chris Dobbelaer
Geschreven op 2024-06-27 08:29:45
In Bredene?...

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.