Home > Het regende records op Kamping Kitsch: 850 lopende meter aan frikandel, grootste sekspop ter wereld, enz.

Het regende records op Kamping Kitsch: 850 lopende meter aan frikandel, grootste sekspop ter wereld, enz.

Geschreven op 20 augustus 2023 om 19:18 door Mario De Wilde

Ideaal festivalweer, vlot 25.000 bezoekers (medewerker Kenzo Van Damme telde er net iets meer dan onze blauwe vrienden) en een line-up voor de boeken, zo kan je de twaalfde editie van Kamping Kitsch Club omschrijven. Ook opvallend: meerdere records sneuvelden afgelopen zaterdag. Het dildowerpen bleek een schot in de roos, Dries Feremans is nog steeds de sterkste man van het land en de grootste sekspop bevindt zich in Kortrijk. Onder een stralende zon ging het festival van start. Meteen was duidelijk dat Barbie ook hier een van de populaire thema’s bleek, bij vrouwen én mannen.

Ook bijzonder populair was de randanimatie, zoals het BK dildowerpen. De competitie was stijver dan ooit tevoren. Een van de opvallendste deelnemers was Koen Crucke, die ondanks een schouderblessure en gekneusde ribben toch zijn vaste hand wilde demonsteren. De eerste plaats bij de heren was weggelegd voor Ian “was het terrein niet afgezet geweest met herashekken ik kon nog veel verder gooien” Naert met 59,80 meter. Bij de vrouwen was het Estee Leliaert die met 34,60 meter de naam van Belgisch kampioen aan haar diploma’s mag toevoegen.

Photography by Nachtschaduw (fb.com/NachtschaduwOfficial)

Tanja Dexters mocht ook deze editie samen met MC Drummer de Mijn Stage hosten. Ze pakte uit met oneliners als “Zijn jullie al een beetje zattekes? Want ik ben al een beetje zattekes”. Aan de Spoiler Room hing de grootste sekspop ter wereld. Met haar 25 meter zorgde deze ook moeiteloos voor extra schaduw op de festivalweide. En de King’s Club, de bekende afterclub uit Aalst, kreeg ook dit jaar in Kortrijk een speciale plaats op het terrein, waar precies weten enkel de diehardfans.In de Terror Tente was verkoeling zoeken geen optie, wel vond je er te veel beats per minuut van onder andere Dj Philemon (67) uit Breda. Nooit te oud om te rammen en te gaan met die banaan.

“Voilà, nu is iedereen goed opgewarmd”, riep Margriet Hermans na haar optreden, terwijl ze een onderbroek van een iets te enthousiaste fan nog net uit haar gezicht sloeg. Waarna Marc Coucke zijn opwachting maakte in een paars (!) trainingspak. Het was dus instant “couckenbak”. Meneer Spaghetti ging speciaal voor dit optreden shoppen en koos voor een roze kostuum met dito boa én roze Adidas-sneakers.

De wei bereikte eerder al een eerste kookpunt door het aantreden van Hot Marijke, met de gekende lange wachtrijen voor een foto tot gevolg. Verder zorgde ook de komst van de Chippendales bij zowel de mannelijke als vrouwelijke bezoekers voor overkokende potjes, op de festivalweide maar ook backstage. Iedereen wilde een glimp opvangen van de dansende spierbundels en hun opgepompte borstkas. Hoe het na golden hour nog was op het festival? Tanja was nog altijd zattekes, Heel veel (blij) volk en een nieuwe editie van Kamping Kitsch Club vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2024.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.