Home > Het is gluten- en havervrij, lekker en het zit op een stokje: de Brugse Go.fre

Het is gluten- en havervrij, lekker en het zit op een stokje: de Brugse Go.fre

Geschreven op 17 juni 2024 om 14:06 door Mario De Wilde

Go.fre verkoopt sinds afgelopen weekend gluten- en havervrije wafels. De zaak, met vestigingen in Brugge en Gent, wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar glutenvrije producten. “Zo kan iedereen genieten van een heerlijke wafel”, stelt zaakvoerder Jan Vanaudenaerde. “Glutenvrij eten is voor veel mensen een noodzaak geworden, vanwege coeliakie of glutenintolerantie. Daarnaast kiezen steeds meer mensen bewust voor een glutenvrij dieet vanwege de gezondheidsvoordelen die dit met zich meebrengt. Met nieuwe glutenvrije wafels willen we deze groep consumenten de mogelijkheid bieden om te genieten van een smakelijk tussendoortje, zonder zich zorgen te hoeven maken over gluten”, verduidelijkt Jan Van Audenaerde.

De makers hebben lange tijd geïnvesteerd en intensief samengewerkt met hun partners en experts in het werkgebied om te zoeken naar de perfecte deegmix met een belangrijk doel voor ogen: Go.fre wilde geen compromissen sluiten op het gebied van smaak. “Na een uitgebreid ontwikkelingsproces en meerdere testrondes bevestigde het testpanel dat het team erin geslaagd is de Go.fre wafel nog lekkerder te laten smaken dan voorheen. Om die reden hebben we beslist om het deeg voor alle wafels-op-een-stokje glutenvrij aan te bieden”, vervolgt de zaakvoerder.

“Dat Brugse ondernemers blijven vernieuwen en innoveren kunnen we enkel toejuichen”, zegt schepen van werk en ondernemen Pablo Annys. “Als stad willen we kwaliteit uitstralen, in alle sectoren en op alle vlakken”, vervolgt hij.

“Go.fre is een wafel op een stokje handgemaakt in Brugge. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn van Belgische origine en de wafels worden ondergedompeld in de gerenommeerde Belgische chocolade van Callebaut. Jouw favoriete wafel wordt ter plaatse gemaakt in één van de Go.fre shops”, vult Jan Vanaudenaerde aan.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.