Home > Het iconisch voormalig driesterrenrestaurant De Karmeliet gaat einde dit jaar weer open

Het iconisch voormalig driesterrenrestaurant De Karmeliet gaat einde dit jaar weer open

Geschreven op 24 september 2023 om 08:15 door Mario De Wilde

Fijnproevers, opgelet: van maandag 13 november t.e.m. donderdag 21 december zwaaien de deuren van het iconisch voormalig driesterrenrestaurant De Karmeliet terug open voor een nieuwe editie van ‘Run the Restaurant’. De tweedejaars van de bacheloropleiding ‘Culinary Arts’ van hogeschool VIVES zorgen dan opnieuw voor een gastronomische beleving van topniveau (telkens van maandagavond tot en met donderdagavond).
Restaurant De Karmeliet (Langestraat 19, 8000 Brugge) is sinds een drietal jaar de thuisbasis van het Flanders Culinary Arts Centre (FCAC). Daar vinden ook de praktijklessen van de opleiding Hotelmanagement specialisatie ‘Culinary Arts’ (VIVES) plaats.

Gedurende een aantal weken per academiejaar vormt het restaurant opnieuw het prachtig decor voor ‘Run the restaurant’. Studenten uit niet minder dan 28 verschillende landen volgen deze unieke gastronomische opleiding in VIVES Brugge (enige gastronomische hogeschoolopleiding in Vlaanderen).
Reserveren voor een gastronomisch 5-gangenmenu, aperitief, aangepaste wijnen en koffie/thee inbegrepen voor 99,00 EUR p.p. kan via www.fcac.info. Foto VIVES

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.