Home > Heropstart Koninklijke Harmonie St.-Cecilia Knokke-Heist vanaf september 

Heropstart Koninklijke Harmonie St.-Cecilia Knokke-Heist vanaf september 

Geschreven op 8 juli 2020 om 19:16 door Mario De Wilde

De afgelopen maanden had de Koninklijke Harmonie St.-Cecilia net zoals vele andere verenigingen te kampen met de problemen en perikelen rond het coronavirus.  Vanaf half maart was het samenkomen of repeteren niet meer mogelijk. Voor het bestuur, dirigenten en muzikanten was het uitkijken naar de verschillende aanpassingen van de veiligheidsmaatregelen. Men sprak van repeteren in kleinere groepen met voldoende afstand van elkaar. Dit moest ook toegepast worden bij kioskoptredens en wandelconcerten. Het bestuur was van oordeel dat met al deze maatregelen het niet mogelijk was deftig te repeteren en/of op te treden in de zomerprogramma’s van de badplaatsen Knokke-Heist en Blankenberge.

De Kon. Harmonie St. -Cecilia mikt op de maand september voor de heropstart van de activiteiten. Een eerste optreden zou de Vrijetijdsmarkt markt zijn van de culturele verenigingen. Verder staat de Canadese Bevrijdingsmars op het programma met het opluisteren van de herdenkingsplechtigheden in het weekend van 7- 8 november 2020.

Gezocht: steunende leden 

Het jaarlijkse Lenteconcert en de optredens gedurende het zomerprogramma werden afgelast. Heel wat inkomsten zal de harmonie moeten missen. Daarom blijft de harmonie ijveren naar steunende leden: Vanaf 25 € word je steunend lid en ontvang je het tijdschrift een gratis toegangskaart voor het Nieuwjaarsconcert. Vanaf 50 € ben je erelid en krijg je een kaart voor zowel het Lente- als Nieuwjaarsconcert. Beschermd Lid word je vanaf 100 € en krijg je 2 X 2 toegangskaarten. Na overschrijving krijg je een lidkaart in de bus: REK: KON. HARMONIE ST. CECILIA HEIST   BE75 4730 0275 4151 . De muziekmaatschappij kijkt uit naar de heropstart in september. Het bestuur en alle muzikanten  wensen iedereen een gezond zomerseizoen uitzonderlijk zonder hun muzikale klanken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.