Home > Herman Goossens en Marina Boerjan uit Knokke-Heist doen het briljant. In 1962 huwden ze

Herman Goossens en Marina Boerjan uit Knokke-Heist doen het briljant. In 1962 huwden ze

Geschreven op 13 oktober 2022 om 14:51 door Mario De Wilde

Op 6 oktober 1962 gaven Herman Goossens en Marina Boerjan elkaar het ja-woord voor de ambtenaar van burgerlijke stand in het stadhuis van Heist. 60 jaar later vierden ze op zondag 9 oktober 2022 hun diamanten bruiloftsjubileum in restaurant Njord in Zeebrugge. Schepen Kathleen van der Hooft bracht namens het gemeentebestuur en het Koninklijk Paleis de welgemeende felicitaties over en overhandigde het echtpaar een champagnebox.

Het koppel heeft twee kinderen. Zoon Eric heeft drie dochters en werkt als dierenarts in Limburg. Dochter Ann bracht twee zonen ter wereld. Eric woont in Hasselt en Ann in Mol.

Marina is geboren in Westkapelle en Herman in Aalst Ze hebben elkaar leren kennen in Heist. Herman zat met Marina haar broer op school en zo kwamen ze met elkaar in contact. Marina is sociaal verpleegkundige van opleiding. Ze begon haar carrière in het ziekenhuis van Knokke en werkte later bij Kind & Gezin. Herman is burgerlijk ingenieur en ingenieur in de nucleaire wetenschappen. Ze zijn voor het werk naar Limburg verhuisd waar de kinderen ook opgroeiden. Halfweg de jaren ‘80 is het echtpaar teruggekeerd naar Knokke-Heist.

Herman en Marina houden van cultuur. Je kan ze vaak terugvinden in het Cultuurcentrum Scharpoord. Ze zijn ook lid van de Probus vereniging en Open contactclub OCC Knokke.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.