Home > Herinrichting gedeelte Elizabetlaan in Knokke-Heist start komende maandag

Herinrichting gedeelte Elizabetlaan in Knokke-Heist start komende maandag

Geschreven op 15 april 2020 om 12:51 door Mario De Wilde

Komende maandag 20 april 2020 worden de wegwerkzaamheden in het kader van de herinrichting van de Elizabetlaan (tussen het Abraham Hansplein en de Lippenslaan) en het Burgemeester Frans Desmidtplein  heropgestart. Vanaf 13 tot 15 mei 2020 start de aannemer met asfalteringswerkzaamheden in de Elizabetlaan. Het einde van de werken is voorzien voor 29 mei 2020.  In een laatste fase volgt dan de heraanleg van het plein zelf.
Verkeersmaatregelen 
Op de Elizabetlaan tussen het Abraham Hansplein en de Lippenslaan, is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de richting van de Lippenslaan.  Alle doorgaand verkeer in de richting van de Lippenslaan wordt vanaf de Canadasquare omgeleid via de Bayauxlaan naar de Lippenslaan.  Er is enkel plaatselijk verkeer in de beide rijrichtingen toegelaten in de August Dansestraat en zuidelijk deel van de Leopoldlaan.  Het fietsverkeer wordt vanaf het Abraham Hansplein omgeleid via de Paul Parmentierlaan en Guldenvliesslaan naar de Lippenslaan.

Vanaf 13 tot 15 mei 2020 wordt de Paul Parmentierlaan ter hoogte van het Abraham Hansplein afgesloten voor het verkeer.  Het verkeer wordt dan via de Boudewijnlaan en Meerlaan naar de Elizabetlaan omgeleid. De noordelijke rijbaan van de Elizabetlaan tussen de Leopoldlaan en Abraham Hansplein wordt afgesloten voor het verkeer.  Het verkeer op de Elizabetlaan wordt in die periode via de Leopoldlaan en Bayauxlaan omgeleid.  In de Leopoldlaan tussen Bayauxlaan en Elizabetlaan is er dan enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.