Home > Hendrik Dierendonck bracht bezoek aan Proxy Delhaize Male

Hendrik Dierendonck bracht bezoek aan Proxy Delhaize Male

Geschreven op 9 maart 2021 om 12:50 door Mario De Wilde

Deze middag bracht Hendrik Dierendonck, de West-Vlaamse vleesspecialist, een bezoek aan de vestiging van Proxy Delhaize in Male bij Brugge. Dat bezoek was niet toevallig want sinds ruim een week wordt het topvlees van de Veurnse ondernemer daar -exclusief voor Groot-Brugge- aangeboden. Alleszins een bewijs van erkenning en vertrouwen, zoals Hendrik Dierendonck het zelf meegaf. Wie de supermarkt aan de Malehoeklaan binnenstapt, ziet meteen een opvallende koeltoog met daarin vers gerijpt vlees, paté’s, charcuterie en ook verschillende kant-en-klare traiteurgerechten zoals vol-au-vent, Vlaamse carbonaden, Bolognaisesaus, enz. Een zoveelste stap voor de Proxy Delhaize-supermarkt in Male om echt kwaliteitsvolle producten aan te bieden want er zijn ook eitjes van Heidi uit Pittem en de chips van Waltson uit Staden (Roeselare) om er maar enkele te noemen. En ja hoor, Male -en bij uitbreiding heel Brugge- loopt er storm voor….

Uiteraard zijn de zaakvoerders bijzonder trots dat ze de exclusiviteit voor Dierendonck vlees in Groot-Brugge hebben kunnen bemachtigen. Nico Kesteloot: “Holstein, West- Vlaams rood rund, Hereford en Simmental van Dierendonck wordt enkel in onze toprestaurants geserveerd. Dierendonck is een beenhouwer in hart en nieren. Met respect voor de dieren, de natuur en liefde voor de smaak. Dit zijn de waarden en normen waar we zelf met onze supermarkt ook voor staan. We willen onze klanten een beleving aanbieden. Dat geldt ook voor onze leveranciers waarmee wij samenwerken. Zij delen dezelfde waarden. Dierendonck is daar een mooi voorbeeld van. Deze manier van werken zorgt voor het eerlijkste en lekkerste vlees. De vele positieve reacties van de klanten die de voorbije dagen het vlees kochten, zijn daarvan het mooiste bewijs.”

Foto: Links Hendrik Dierendonck met rechts van hem Olivier Dupon en Nico Kesteloot van Proxy Delhaize Male Delhaize voor de opvallende presentatietoog van Dierendonck.

2 reacties

R. Niessen. Brugge
Geschreven op 2021-03-09 16:41:33
Met de charme en persoonlijkheid van een buurtwinkel van vroeger. Ik ga, ook al woon ik in Brugge zelf, er graag mijn boodschappen doen. R. Niessen. Brugge
Yves Guldix
Geschreven op 2021-03-09 15:21:24
Super winkel. Steeds vers en lekker. Ook de service is er top. Topteam!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.