Home > Hele week zwem-verwendagen in Lichtervelde: van dinsdag 23 tot en met zondag 28 november

Hele week zwem-verwendagen in Lichtervelde: van dinsdag 23 tot en met zondag 28 november

Geschreven op 18 november 2021 om 15:43 door Mario De Wilde

Tijdens de Zwembaddagen worden in verschillende zwembaden over gans Vlaanderen speciale activiteiten georganiseerd, ook in Lichtervelde! Bij deze gelegenheid wil het sportteam in Lichtervelde de sportieve klanten eens uitgebreid in de watten te leggen.
Taartjeszwemmen voor 55-plussers op dinsdag
Op dinsdag is er zwemtherapie, exclusief voor 50-plussers, van 15.30 uur tot 17.00 uur. Een sociaal aangenaam wekelijks zwemuurtje, maar tijdens de zwem-verwendagen trakteert de sportdienst met koffie en taart na de inspanning.
Grootouder en kleinkind krijgen gratis toegang op woensdag
De ideale gelegenheid om eens te gaan zwemmen met je kleinkind. Misschien is dit wel de start van een wekelijks onderonsje met je oogappel(s)?
Aquafitness en Candlelight – swimming op donderdag
Tussen 19.00 uur en 19.30 uur kan je proeven van een sessie aquafitness. Daarna wordt het zwembad tot 20.45 uur ondergedompeld in een rustgevend sfeertje met kaarsjes en aangepaste muziek. Spelende kinderen (voor één keer) niet toegelaten!
Ontbijtzwemmen voor de ochtendzwemmers op vrijdag
Elke weekdag is er ochtendzwemmen van 8.00 uur tot 9.00 uur maar op vrijdag 26 november krijg je er een gratis ontbijt bovenop. Hiervoor moet je wel vooraf inschrijven via sport@lichtervelde.be
Speeltuin in het water op zaterdag
Op zaterdag kan er volop gespeeld worden in het zwembad! Iedereen mag opblaasbaar materiaal meebrengen en ons zwembad omtoveren tot een drijvend speeldorp. Haal maar die bootjes, luchtmatrassen, opblaaskrokodillen… van zolder!
‘Duik je rijk’ en aperitiefzwemmen op zondag
Op zondag 28 november sluiten we af met een gezellig zwembadmoment. Eerst houden we het nog spannend met de ‘duik je rijk’ activiteit waarbij je een 20-beurtenkaart kan winnen. Om 10.30, 11.00 en 11.30 uur zullen de redders eurocentjes naar de bodem werpen (zowel in diepe, ondiepe als kleine bad). Wie het gemarkeerde centje opduikt, kan deze inruilen tegen een 20-beurtenkaart. Daarna kan je na het zwemmen samen met vrienden en familie genieten van een aperitief met bijhorende versnaperingen. Dankzij het gemeentebestuur worden al deze verrassingen aangeboden. Je betaalt slechts het toegangsgeld tot het zwembad (kinderen tot 14 jaar en senioren: € 1,5, volwassenen € 2). Je moet enkel vooraf inschrijven voor het ontbijtzwemmen via mail of ter plaatse aan de kassa. Gedurende de actiedagen kan je ook gratis je zwemdiploma behalen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.