Home > Heavy emotions? Op de sofa met West-Vlaamse Croky Explosions bij de hand

Heavy emotions? Op de sofa met West-Vlaamse Croky Explosions bij de hand

Geschreven op 27 oktober 2021 om 08:59 door Mario De Wilde

Fan van ribbelchips en streetfood? Hier word jij zonder twijfel intens gelukkig van! Ons geliefde West-Vlaamse chipsmerk Croky brengt namelijk met ‘Croky Explosions’ drie nieuwe smaken uit. Telkens een verrassende maar heerlijke smaaksensatie die perfect bij elke situatie past, zelfs bij de meest explosieve, grappige of gênante momenten. ‘s Werelds populairste streetfood flavours vormen de basis voor de nieuwe smaken en bezorgen jou echte smaakbommetjes. De combinatie van heerlijke aroma’s en een zalige crunch doen je zelfs de gekste situaties of emoties even vergeten. Vandaar de tagline: “Heavy emotions? Eat Croky Explosions!” Je van dag vergist voor je examen? Per ongeluk een mega fail van jezelf op Tiktok gepost? Een pikante scène wanneer je met je ouders tv aan het kijken bent? Keep calm en eet Croky Explosions!

De krokante ribbelchips zijn verkrijgbaar in volgende smaken: Thai Curry, Pizza Pepperoni en Sweet Chili. Keer op keer een succesrecept om je tijdens jouw snackmomentje de wereld rond te laten gaan. Chipsliefhebbers zullen er niet aan kunnen weerstaan!

-Pizza Pepperoni: rechtstreeks vanuit de Italiaanse keuken op je bord, a-hum in je apero-kommetje 😉 Om je vingers bij af te likken!

-Sweet Chili: een krokante aardappelchip gecombineerd met een intense sweet chili smaak. De smaakexplosie die je doet watertanden naar meer!

-Thai Curry: verrassend, intens en avontuurlijk! De knapperige curry bite zorgt er voor dat je je direct in het kleurrijke Thailand waant.

De Croky Explosions zijn glutenvrij en veggie, de Sweet Chili is zelfs vegan.

De aanbevolen verkoopprijs voor de Croky Explosions ligt tussen €1,29 – €1,39

OVER CROKY
Croky werd geboren in 1966, toen de West-Vlaamse familie Huyghe met het idee op de proppen kwam om chips te commercialiseren. Het merk is nu in handen van het Belgische familiebedrijf Roger&Roger. Trots als ze zijn op hun roots, gebruiken ze zoveel mogelijk ‘patatjes van bij ons’. De Belgische aardappelen worden in Moeskroen verwerkt tot krokante chips. Roger&Roger ijverde trouwens mee voor de ontwikkeling van de Louisa-aardappel. Dit chipsaardappelras uit Wallonië is beter bestand tegen de aardappelplaag waardoor er minder sproeitoffen gebruikt worden tijdens hun groeiproces, geweldig toch?!

Typisch voor Croky zijn de lekker intense smaken die ze bekomen dankzij hun unieke kruidencombinaties. De exacte recepten geven ze uiteraard niet prijs, dat blijft een goedbewaard familiegeheim.

Wist je trouwens dat de mascotte en naam Croky een eerbetoon was aan de in 1966 overleden papegaai Croky van de familie Huyghe?

Win je eigen doos propvol Croky Explosions

Zin gekregen? We hebben enkele dozen propvol nieuwe smaken. Stuur voor vrijdagmiddag 29 oktober 12 uur een mailtje met als titel ‘Explosions’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be en je kan er zo eentje winnen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.