Home > Happy Padel Waregem opent maar liefst drie indoor padelcourts

Happy Padel Waregem opent maar liefst drie indoor padelcourts

Geschreven op 20 augustus 2021 om 09:49 door Mario De Wilde

Waregem Sport Center, ‘Happy’ in de volksmond, is al bijna 40 jaar ‘A Happy Place To Be’ voor wie zowel recreatief als competitief wil sporten en dit zowel individueel als in teamverband. Maar ook een lekkere maaltijd in het restaurant The Green of voor een goed glas is iedereen welkom in de Happy Bar of op het terras van The Green. Het aanbod van Waregem Sport Center is sinds vorig weekend nog ruimer geworden.

Wie in de voetsporen wil treden van de Belgische gouden medaillewinnaars kan terecht bij de Hockeyclub Constantia die over een kunstgras hockeyterrein beschikt voor zowel jeugd als volwassenen. Het center beschikt over een aangename 18 holes Golf Course, die geschikt is voor spelers van elk niveau. Voor de beginnende golfer, maar eveneens voor de gevorderde speler, is er een Compact Golf Course van 6 holes. Fit en slank blijf je dankzij het aanwezige Get fit fitnesscenter en voor sportieve ontspanning en fun kan je terecht in het Trampoline Park van Jump World, eveneens aanwezig op de site in de Bergstraat te Waregem. Maar ook wie graag met een racket speelt kan terecht in “Happy”. Naast 7 outdoor tennisterreinen (5 gravel, 2 kunstgras), 4 indoor tennisterreinen, 3 squash courts en 2 outdoor padel courts beschikt het center nu ook over
3 nieuwe indoor padelcourts

Elke sporttak biedt ook initiaties, lessen en sportkampen aan onder begeleiding van ervaren trainers. Vier jaar na de aanleg van de eerste outdoor padelcourts van Waregem is de voorzitter van Happy Padel Waregem, Kris Dobbelaere en zijn voltallige bestuur blij de aanleg van 3 indoor terreinen te kunnen aankondigen. Padel, een trendy racketsport, is een mix tussen tennis en squash, komt uit Spanje overgewaaid en is over heel de wereld heel populair.

Jo Rotsaert, Algemeen Manager site Waregem Sport Center: “Fantastisch dat de raad van bestuur wil investeren in indoor padelcourts. Padel indoor maakt het de speler eenvoudiger en aangenamer. Indoor heeft het voordeel dat het spel niet wordt beïnvloed door externe factoren zoals zon, wind en neerslag. Bovendien zijn wij hiermee de enige in de streek die hierover beschikt. Leden en niet-leden, iedereen is welkom!” Een officiële opening van de nieuwe terreinen is voorzien half september, indien de Covid-19 maatregelen het toelaten. Vanaf begin september kan je inschrijven voor de openingsreceptie.

Op de foto van links naar rechts Dimitri Declercq, gedelegeerd Bestuurder Vision Hospitality Group NV, (+ Managing Director MDV Catering), Brecht Machtelinckx, Coördinator Padel & Sportkampen WSC (Waregem Sport Center) en Jo Rotsaert, Algemeen Manager site Waregem Sport Center

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.