Home > Handmade Brugge lanceert opnieuw succesvolle Kerstwebshop, afhalen in de Smedenstraat kan

Handmade Brugge lanceert opnieuw succesvolle Kerstwebshop, afhalen in de Smedenstraat kan

Geschreven op 9 december 2021 om 13:54 door Mario De Wilde

Na het grote succes van vorig jaar lanceert Handmade in Brugge samen met digitale studio Bits of Love opnieuw de tijdelijke kerstwebshop met enkel producten van Brugse ambachtelijke makers. Deze keer is ook Shopping Brugge partner, met de uitvalsbasis in de Smedenstraat als afhaalpunt voor de webshop.

Via www.shophandmadeinbrugge.be koop je meer dan 80 verschillende unieke en handgemaakte producten van ruim 20 makers met het Handmade in Brugge label. Van verrassende zoetigheden, knappe lederen handtasjes en sleutelhangers, keramieken kopjes en kommetjes tot heerlijk geurende koffie, bruisende drankjes, originele wenskaarten, fijne interieurobjecten … Een ruim assortiment met voor elk wat wils, en gegarandeerd het meest originele pakje onder de kerstboom!

Wie dus familie of vrienden wil verrassen met een bijzonder eindejaarsgeschenk én de Brugse makers wil steunen, shopt vanaf 10/12 cadeautjes via de Handmade in Brugge kerstwebshop! “Handgemaakt en lokaal kopen blijft belangrijker dan ooit. Als consument steun je de lokale economie, maar je koopt ook een duurzaam product én je verkleint je ecologische voetafdruk”, verduidelijkt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys. De webshop werd eind 2020 ontwikkeld in samenwerking met de Brugse digitale studio Bits of Love. Ook dit jaar zetten zij volop hun schouders onder de herlancering. Vanuit hun passie voor lokaal engagement zet Bits of Love regelmatig in op projecten rond duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Burgemeester Dirk De fauw: “Het is mooi om te zien hoe Handmade in Brugge en Bits of Love terug de handen in elkaar slaan met dit mooie, opvallende initiatief. Een webshop met Brugse, ambachtelijke producten is in deze cadeautjesperiode een mooie meerwaarde voor onze Stad. Brugge is en blijft een stad van inspirerende makers en dat toont het belang en het succes van Handmade in Brugge jaar na jaar aan.”

De webshop van Handmade in Brugge mag de uitvalsbasis van Shopping Brugge (Smedenstraat 37) gebruiken als afhaalpunt voor de webshop. Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “Het is bovendien ook een meerwaarde voor de Smedenstraat dat dit initiatief plaatsvindt in het pand van Stad Brugge. Dit past perfect in het actieplan dat voor de Smedenstraat is uitgewerkt. Creatieve ondernemers vinden hier een tijdelijke stek met hun producten en op deze manier brengen we een interessant publiek naar de straat.”

Handmade in Brugge kerstwebshop
online van 10/12/2021 tot 22/12/2021
Bestellen via www.shophandmadeinbrugge.be
De producten worden afgehaald in de Smedenstraat 37, 8000 Brugge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.