Home > Guilian Preud’homme (zoon van….) is CEO van Club Brugge NXT en Club YLA

Guilian Preud’homme (zoon van….) is CEO van Club Brugge NXT en Club YLA

Geschreven op 7 juni 2022 om 11:31 door Mario De Wilde

In het kader van de verdere professionalisering van Club NXT en Club YLA stelt Club Brugge Guilian Preud’homme aan als CEO. Daarnaast wordt Koen Persoons Head of Football van Club NXT. Inderdaad, Guilian Preud’homme werd vanaf eergisteren CEO van Club NXT en Club YLA. Preud’homme (29) studeerde Burgerlijk Ingenieur aan de universiteiten van Amsterdam, Luzern en Londen. Hij werkte meer dan 5 jaar in strategische functies in Brussels Airport.

Koen Persoons (38) wordt Head of Football van Club NXT. De ex-speler van KV Mechelen en KSC Lokeren heeft meer dan 300 wedstrijden in de Belgische hoogste klasse op de teller en brengt dus heel wat football know-how mee. De 2-voudige bekerwinnaar hing dit jaar zijn voetbalschoenen aan de haak en start nu dus een nieuwe uitdaging bij Club NXT.

Met een eigen CEO voor NXT en YLA en een nieuwe Head of Football voor NXT zet Club Brugge verdere stappen met het oog op 1B, de verdere professionalisering van zijn jeugdwerking en het toenemende belang van vrouwenvoetbal voor Blauw-Zwart.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.