Home > Grootste fonteinenshow van België zet Terhills Resort volop in kleur

Grootste fonteinenshow van België zet Terhills Resort volop in kleur

Geschreven op 18 december 2022 om 13:18 door Mario De Wilde

Vorige week was er in Terhills Resort by Center Parcs (Dilsen Stokkem) de feestelijke opening van de grootste fonteinenshow van België. Dit huldigt het winterseizoen in bij Terhills Resort dat tot eind februari 2023 omgetoverd wordt tot een magisch winterpark met prachtige sfeerverlichting en kerstversiering dewelke je al in vervoering brengt zodra je het park betreedt. In de cottages, worden de gasten eveneens verwelkomt met een speciaal kerstcadeautje.

Speciaal dit jaar, een schitterende watershow bestaande uit 12 fonteinen met licht en vuur, begeleid door meeslepende muziek. De fonteinen spuiten water tot wel 18 meter hoog en strekken zich uit over bijna 40 meter. De show start dagelijks, op ieder heel uur. Vrijdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur, de andere dagen vanaf 18.00 uur. De laatste show is iedere avond om 20.00 uur te zien. Ook dagbezoekers zijn welkom om te komen kijken.

Sfeer overal
Leuke plekken om van de fonteinenshow te genieten zijn het strand met vuurkorven voor een warme en feestelijke sfeer, de Beachbar voor een aperitiefdrankje in winterse setting waar je van een lekker glas bubbels, glühwein, warme choco, … kan genieten. Voor mensen met een liefde voor eten en een verlangen naar gezelligheid met het mooiste zicht van België kan je terecht in restaurant Terland. Met deze beleving komen aarde, lucht, vuur en water tot leven, elementen die ook in de cottages terug te vinden zijn.

Activiteiten rond de feestdagen
Naast de mooie versiering en de grootste fonteinenshow in België heeft Terhills Resort ook nog een speciale gast op het park, namelijk de kerstman die in een van de cottages verblijft. Parkgasten kunnen met het hele gezin een bezoekje brengen. Zijn kerstmand heeft altijd versnaperingen en snoep voor de lieve kinderen.

Kerstworkshops
Daarnaast kan het hele gezin samen genieten van de vele kerst- en winterworkshops die georganiseerd worden. En op nieuwjaarsdag, kunnen de durvers tussen de parkgasten maar ook dagbezoekers een nieuwjaarsduik in het meer doen om 11h00. Om veiligheidsredenen zijn de plaatsen voor de nieuwjaarsduik beperkt, de social media kanalen vanTerhills Resort in de gaten houden is dus wel DE boodschap.

Maasmechelen Village
Ook shoppen doe je vlakbij Terhills in alle comfort dankzij Maasmechelen Village, dé plek waar al je favoriete merken samenkomen in een sfeervol outletdorp. Je lievelingsmodemerken shoppen met aantrekkelijke kortingen, zelfs op zondag? Daarvoor moet je in Maasmechelen Village zijn, een gezellige shopbestemming met ruime gratis parking vlak langs Terhills. Dankzij de rustige omgeving winkel je hier zonder zorgen. Hier word je 7 dagen op 7 in een pittoreske boulevard verwelkomd, en dat volledig autovrij. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk dagje uit met vrienden of familie!

Terhills Cablepark
Vanaf einde maart komen waterratten en actievelingen weer aan hun trekken in het Terhills Cablepark, waar watersport toegankelijk is voor beoefenaars van elk niveau. Waag een poging en geniet van het instant vakantiegevoel op en langs het water.

Smakelijke gezelligheid bij La Pizzaiola


Welkom bij La Pizzaiola op zo’n tien minuten rijden van Terhills! Hier staat gezelligheid centraal en dat ontdek je al meteen bij het binnenkomen. De gevel doet sprookjesachtig verlicht aan en eenmaal de deur geopend kom je in een wereld van lichtjes, kerstfiguren en vooral heel veel lekkers terecht. Alleen al de geur doet je smelten. Vanuit de open keuken komen de lekkerste Italiaanse gerechten op tafel. Zaakvoerders Kelly Stefani en Lorenzo Di Caro doen iedere dag hun uiterste best om de gasten een fantastische avond te bezorgen met overheerlijke pizza’s, pasta’s en vele andere verrukkelijke gerechten. Gezelligheid staat bij hen bovenaan, hun ristorante is ingericht in een eigen gezellige en huiselijke stijl die ze graag delen met de klanten. Maar ook thuis kan je probleemloos en in alle comfort genieten van de vele keukenwondertjes. La Pizzaiola levert aan huis of je komt je favoriete gerecht gewoon afhalen, aan jou de keuze!

Vrijthof 2 bus 1/3, 3630 Maasmechelen, www.lapizzaiola.metro.rest

Over Terhills
Terhills strekt zich uit over een gebied van circa 356 ha in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, aan de rand van het enige Nationale Park van België. Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke verzichten vanop de mijnterrils. Terhills, een groene oase vol diversiteit: van natuur tot avontuur!

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van vakanties – is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door talloze activiteiten voor ieder familielid, middenin de natuur. www.centerparcs.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.