Home > Groen Izegem eerde de Zorgverleners met spandoek en gedicht

Groen Izegem eerde de Zorgverleners met spandoek en gedicht

Geschreven op 17 maart 2021 om 16:06 door Mario De Wilde

Aan de ingang van de parking van het ziekenhuis in Izegem hangt sinds gisteren een groot spandoek met een gedicht van Vincent Vandommele: ‘dank zij jullie’.  Groen Izegem wilde met dit gedicht dankbaarheid en steun betuigen aan alle zorgverleners in Izegem. Gisterenmiddag is het gedicht voorgesteld aan de spoedafdeling van het ziekenhuis in aanwezigheid van vertegenwoordigers van enkele grote zorginstellingen in Izegem. Het ziekenhuis zelf, kinderopvang ‘De Engelbewaarder’, Zorg Izegem en rusthuis ’t Pandje’  kregen al een stapel postkaartjes met het gedicht mee om aan het personeel uit te delen.

“We wilden graag alle zorgverleners bereiken, daarom zullen we de komende dagen en weken het gedicht bezorgen aan zoveel mogelijk zorgverleners: huisartsen, thuisverplegers, kinderopvang, ’t Venster,… In totaal zijn dat er zeker al 1500 mensen” zegt Groen voorzitter Hannes Vanderstraeten. ” Heb zal dus wel even duren tot we alles uitgedeeld hebben. Ongetwijfeld zullen we toch nog mensen vergeten zijn, zij kunnen mailen naar groenizegam@gmail.com, dan bezorgen we ze zeker nog een kaartje”

Op de groepsfoto staan de aanwezige van de zorgsector en groen Izegem gisteren. Op de foto van het spandoek aan de ingang van het ziekenhuis staat links groen voorzitter Hannes Vanderstraeten en rechts de dichter Vincent Vandommele. De foto’s zijn gemaakt door Lucien Vandenbroucke

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.