Home > Gratis wedstrijd: win een duo-ticket voor de Art Tour in Knokke-Heist t.w.v. € 90

Gratis wedstrijd: win een duo-ticket voor de Art Tour in Knokke-Heist t.w.v. € 90

Geschreven op 5 juli 2022 om 17:57 door Mario De Wilde

Nog tot en met zaterdag 1 oktober kan je een plaatsje reserveren in de speciale Art Tour shuttlebus in Knokke-Heist. Een unieke trip van bijna drie uur lang waarbij je cultuur en gastronomie van op de eerste rij meemaakt. De passie voor schoonheid zit er in Knokke-Heist ingebakken. Van een gedresseerd bord in een toprestaurant naar een stijlvol aangeklede etalage van een bekend modelabel tot een glas bubbels in één van de kunstgaleries, in Knokke-Heist krijg je steeds een combinatie van kwaliteit, een passie voor schoonheid en volop genieten. Stap in en ontdek het allemaal tijdens de Art Tour.
Met een unieke elektrische city mobile maak je tijdens de Art Tour op een stille en duurzame manier kennis met dit alles. Een enthousiaste gids neemt je mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de Art Tour kom je oog in oog te staan met hedendaagse kunst gecombineerd met enkele culinaire stops. Goed voor bijna drie uur ontspanning met stijl. Zowel individueel als voor groepen is dit een ideale uitstap om de troeven van Knokke-Heist te ontdekken.

De route start om 11 uur aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein (Zeedijk 660). Gelieve een kwartier van tevoren aanwezig te zijn, zodat er stipt om 11 uur kan vertrokken worden. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Knokke-Heist. Je rijdt langs unieke plekjes in de gemeente en ontdekt ongeziene kunst en natuur.
Prijzen:
Volwassenen: € 45, inclusief alle hapjes en drankjes
Kinderen (tot en met 15 jaar): € 30
Groepsticket (vanaf 10 personen): € 42
Van 16 juni tot 3 september, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag om 11 uur.
Daarbovenop volgen nog 3 extra zaterdagen, namelijk: 17 en 24 september en 1 oktober.
Alle info op: www.myknokke-heist.be/nl/art-tour

Interesse om de ART Tour met een groep vrienden, collega’s of klanten te beleven? Dat kan! Contacteer mice@knokke-heist.be voor meer info hierover.

PRAKTISCH
Vertrek: Dienst Toerisme (Zeedijk 660, kant Lichttorenplein) om 11 uur.
Afspraak om 10.50 uur aan de balie van Toerisme.
De ART Tour duurt 2,5 à 3 uur.

Prijzen:

Volwassenen: € 45
Kinderen (tot en met 15 jaar): € 30
Groepsticket (vanaf 10 personen): € 42

Wedstrijd

We hebben duo-tickets ter waarde van € 90 om zo’n fantastische Art-Tour in Knokke-Heist mee te doen.

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Wat is het vervoermiddel waarmee je de Art Tour maakt?

-In het filmpje ontdek je een wegwijzer die verwijst naar een kamer. Over welke kamer gaat het?

-Op welke dagen kan je reserveren voor de Art Tour in Knokke-Heist?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Lekkere kunst in Knokke-Heist’ voor overmorgen donderdag 6 juli om 17 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats. Vrijdag maken we de winnaars bekend.

2 reacties

De Maat Patricia
Geschreven op 2022-07-06 20:44:03
-Wat is het vervoermiddel waarmee je de Art Tour maakt ? de speciale Art Tour shuttlebus -In het filmpje ontdek je een wegwijzer die verwijst naar een kamer. Over welke kamer gaat het? Tuinkamer -Op welke dagen kan je reserveren voor de Art Tour in Knokke-Heist?Van 16 juni tot 3 september, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag om 11 uur + 3 extra zaterdagen, namelijk: 17 en 24 september en 1 oktober
Cuyt Lis
Geschreven op 2022-07-06 09:54:47
elektrische city mobile - shuttlebus

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.