Home > Gratis (maand)dag voor de Bruggeling in september in het Historium en Duvelorium

Gratis (maand)dag voor de Bruggeling in september in het Historium en Duvelorium

Geschreven op 30 augustus 2021 om 16:53 door Mario De Wilde

Dit is een belangrijk bericht voor alle Bruggelingen, want met heel veel plezier nodigen het Historium en het Duvelorium Grand Beer Café hen uit voor ‘Dag van de Bruggeling’!  Als Bruggeling ken je ongetwijfeld je stad vanbinnen en vanbuiten, maar weet je ook hoe Brugge er uit zag in de middeleeuwen? In het Historium beleef je onze stad zoals die was in de 15de eeuw, haar Gouden Tijd! Een must do voor ieder die van Brugge houdt! Daarom organiseren het Historium en het Duvelorium elke maandag van september ‘Dag van de Bruggeling’!

Elke maandag van september kan je als Bruggeling, op vertoon van je identiteitskaart, alle Historium activiteiten (Story, Exhibition, Virtual Reality en Tower) helemaal gratis bezoeken! En dat is nog niet alles, want na je bezoek krijg je ook nog een degustatieglaasje bier aangeboden in het Duvelorium Grand Beer café, een uniek Duvel thema café met panoramisch uitzicht op de Markt van Brugge!

Praktisch:

Elke maandag van september en dat van 11u tot 17u30

Als je genoeg tijd wilt hebben om alles te bezoeken, kom je best voor 16u30! Op vertoon van je identiteitskaart aan de ticketbalie van het Historium. Reserveren is niet nodig, kom gerust langs!

1 reactie

Koen
Geschreven op 2021-09-26 09:17:10
Leuk

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.