Home > Gratis bewegen met de beweegbank in het Tiendepark van Blankenberge

Gratis bewegen met de beweegbank in het Tiendepark van Blankenberge

Geschreven op 24 februari 2024 om 10:13 door Mario De Wilde

In het Tiendepark van Blankenberge werd een IPitup Beweegbank geïnstalleerd. Deze innovatieve zitbank met meervoudige fitnessfuncties biedt een gratis, eenvoudige en toegankelijke manier aan om meer te bewegen zonder de noodzaak om te investeren in dure apparatuur. De beweegbank komt er in het kader van het Zorgzame Buurten-project met de financiële steun van de stedelijke seniorenraad.

Schepen voor Sociale Zaken, Annie De Pauw: “De IPitup Beweegbank is een zitbank met meervoudige fitnessfuncties die een unieke waaier aan lichaamsoefeningen mogelijk maakt. Het is een innovatief en compact toestel dat mensen van alle leeftijden uitnodigt om actiever te worden. Bovendien creëert de beweegbank in de buurt een ontmoetings- en beweegplaats voor iedereen.”

De IPitup Beweegbank combineert comfortabel zitten met uitnodigende fitnessmogelijkheden. Of je nu een beginner bent die meer moet bewegen of een ervaren sporter die op zoek is naar variatie, deze beweegbank is de ideale tool. Met een informatiepaneel dat basisoefeningen aangeeft, biedt de beweegbank een laagdrempelige oplossing voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren.

“En het beste van alles? Het gebruik van de IPitup Beweegbank is gratis voor iedereen. Of je nu je fitnessroutine wilt opfrissen, je conditie wilt verbeteren of gewoon een actiever leven wilt leiden, de IPitup Beweegbank staat voor je klaar. Kom naar het Tiendepark en ontdek hoe gemakkelijk het is om in beweging te blijven!”, aldus de voorzitter van de stedelijke seniorenraad, Philippe De Laere.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.