Home > Goud voor Fernand De Schrijver en Marianne Raes uit Knokke-Heist

Goud voor Fernand De Schrijver en Marianne Raes uit Knokke-Heist

Geschreven op 17 mei 2023 om 11:31 door Mario De Wilde

Op 12 mei 1973 stapten Fernand De Schrijver en Marianne Raes in het huwelijksbootje. Eergisteren bracht schepen Nick Wenmaekers bij hen thuis in de Kardinaal Mercierstraat in Heist de felicitaties over van het gemeentebestuur en overhandigde hun een champagnebox naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum. Het echtpaar heeft 1 dochter die in het Oost-Vlaamse Nazareth woont. Mevrouw trommelde en speelde klaroen in de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia in Zomergem. Deze muzikale vibraties zouden naar verluidt bij Fernand zijn hart sneller doen kloppen hebben met alle passionele gevolgen vandien….

Marianne werkte als administratief bediende bij de dienst boekhouding van een ziekenhuis.
Fernand was bankdirecteur. Fernand en Marianne zijn om professionele redenen naar Heist verhuisd waar ze als tweedeverblijvers reeds een appartement hadden.

Fernand is 43 jaar bestuurslid geweest van atletiekclub Meetjesland waarbij hij van 2006 tot 2018 zeer actief de club bestuurde. Zelf was hij ook een fervente jogger. Hij is nog steeds jurylid bij atletiekwedstrijden en pikt af en toe eens een voetbalwedstrijd mee. Momenteel gaat het koppel als tijdverdrijf occasioneel naar voorstellingen in het cultuurcentrum Scharpoord.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.