Goedele Baekelandt is de nieuwe Smaakmaker#VANRSL
Goedele Baekelandt is de nieuwe Smaakmaker#VANRSL. Haar Roeselaarse brokkelburger met ajuinpuree en champignonpeperroomsaus kon zaterdag de jury in de Keuken van Roeselare het meest bekoren. Vijf hobbykoks streden zaterdag in de Keuken van Roeselare om de titel van Smaakmaker#VANRSL 2025. Zij kregen de opdracht om een verrassend en smaakvol gerecht te bereiden met groentjes van bij ons. De jury selecteerde uit alle inzendingen vijf finalisten.
Griet Craeymeersch, Julie Boucherie, Maria Vanden Berghe, Jelle Vandendriessche en Goedele Baekelandt toonden dat ze goed kunnen koken. Het recept van Goede Baekelandt kon de jury het meest bekoren. Zij maakte Roeselaarse brokkelburger met ajuinpuree en champignonpeperroomsaus. Goedele won een gepersonaliseerde keukenschort, een trofee en cadeaubonnen ter waarde van 500 euro. Ook de andere finalisten vielen in de prijzen. Zij kregen een Smaakmaker-schort en een Roeselare Kadobon. Mandelnieuws/ Bert Feys – foto Stefaan Beel