Home > Goed nieuws voor je neus: Zielinski & Rozen pakt uit met geurig assortiment

Goed nieuws voor je neus: Zielinski & Rozen pakt uit met geurig assortiment

Geschreven op 21 augustus 2023 om 15:08 door Mario De Wilde

Zielinski & Rozen, een uniek parfumhuis opgericht in Jaffa, Tel Aviv, komt uit met heerlijk ruikend nieuws. Het is een familiebedrijf opgericht in 1905 en wordt geleid door creative director, parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen. Als ‘de neus’ van het huis gelooft Erez dat je jezelf kunt afsluiten van bijna alle dingen in het leven, maar niet kunt stoppen met ademen. Ontsnappen aan de geuren die ons omhullen is dan ook onmogelijk, waarbij de neus een directe verbintenis vormt met de hersenen en waar de mens tevens 80 procent van haar smaak mee waarneemt.

“Be Yourself With Each Breath” – Erez Rozen.

Het huis wordt geroemd om haar unieke, hoogwaardige parfums vervaardigd van de beste ingrediënten. Het productassortiment omvat meer dan 30 verschillende geuren uitgevoerd in parfums, diffusers, geurkaarsen, hand-, lichaams- en haarverzorgingsproducten. Elk product wordt gekenmerkt door de unieke en gelaagde Zielinksi & Rozen-DNA zoals onder andere: Black Pepper, Vetiver, Neroli, Amber; Orange & Jasmine; Cedarwood, Patchouli, Jasmine; Oakmoss & Amber, etc.

Zielinski & Rozen is een parfumhuis met een rijke geschiedenis die synoniem staat aan het familie-erfgoed. Het merk heeft een persoonlijke signatuur middels de persoonlijk gesigneerde producten die elke fles uniek maakt in combinatie met van een handsigneerde giftbox en authentieke kaart bij het aanschaffen van cadeaus voor dierbaren. De ‘true connections’ tussen het merk en haar community komt mede tot uiting middels samenwerkingen met chef-koks, kunstenaars, ontwerpers, DJs, musici en acteurs. Zo resulteerde de samenwerking met locale interieurarchitect Framework in de adembenemende flagship showroom aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.

In het najaar van 2022 trokken Zielinski & Rozen naar Europa als onderdeel van hun internationale expansie. De opening van de eerste Nederlandse flagship showroom in Amsterdam was een belangrijke stap om het merk samen met haar Europese hoofdkantoor in Amsterdam te vestigen en Nederlandse klanten de mogelijkheid te bieden om deze unieke gelaagde geuren zelf te kunnen ervaren.

Met hun huidige winkels in Nederland, Ibiza en Wenen, en met winkels in ontwikkeling in Barcelona, Nice, Parijs, Berlijn en Warschau, biedt Zielinski & Rozen haar community de kans om de producten te beleven. Het parfumhuis verspreidt hiermee de liefde voor haar geur door heel Europa. Alle info www.zielinskiandrozen.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.