Home > Go! 4 Talent! scholenbeurs op zaterdag 15 februari in Kinepolis Brugge

Go! 4 Talent! scholenbeurs op zaterdag 15 februari in Kinepolis Brugge

Geschreven op 6 februari 2020 om 10:26 door Mario De Wilde

Meer dan ooit hebben jongeren nood aan onderwijs dat hen voorbereidt op de wereld van morgen. Daarom organiseert scholengroep impact opnieuw de Go! 4 Talent! scholenbeurs. Die vindt plaats op zat 15 februari 2020 in Kinepolis Brugge en heeft als thema ‘een schitterende toekomst’. De vele uitdagingen die jongeren te wachten staan, vereisen dat zij hun talenten ten volle kunnen benutten. In de verschillende vestigingen van de scholengroep impact worden die talenten elk jaar opnieuw ontwikkeld tot een stevig pak bagage voor het latere leven. Want elke jongere moet de kans krijgen om met volle moed zijn plaats in de wereld te zoeken én te vinden. Om ons positief project te benadrukken, staat de 2020 scholenbeurs in het teken van’ een schitterende toekomst’. Wim Van Kerckvoorde, algemeen directeur scholengroep impact: ‘Mozart was een wonderkind met een overduidelijk talent, maar veel mensen die later op kleine of grote schaal mooie dingen voor elkaar krijgen – in ziekenhuizen, op scholen, op de werkvloer van een fabriek, op een podium… – hebben iemand nodig gehad om hun talent te helpen ontwikkelen en voeden. Zo iemand willen wij zijn. In onze schoolteams zitten mensen die diamanten – ook ruwe – begeleiden om ze te laten schitteren.’

Zelf aan de slag

De scholenbeurs ‘GO! 4 Talent!’ bestaat uit twee delen:

•Een doebeurs waar aan de hand van leuke opdrachten op zoek wordt gegaan naar ieders talenten.
•Een infobeurs waar zowel basisscholen als secundaire scholen van scholengroep impact zichzelf voorstellen.
Bovendien zijn er op de beurs ook een paar leuke randactiviteiten!

Aanbod op maat van elk talent

Talen, wetenschap, economie, kunst, welzijn… voor elke interesse is er een aanbod op maat. Technische opleidingen vertrekken van experimenteren en ontdekken. Wie een sportrichting verkiest, kan even op avontuur op een zeilwagen.  Wie je ook bent en waar je ook naar op zoek bent, voor onze scholen sta je als leerling centraal. Wij werken samen met jou aan een schitterende toekomst en geven je de ondersteuning die je nodig hebt om die toekomst vorm te geven.

Welkom, want hoe meer je weet, hoe accurater je beslist

Zet je kind binnenkort de stap naar het secundair onderwijs? Dan staan jullie voor een belangrijke beslissing. Nieuwsgierig hoe zijn of haar toekomst vorm kan krijgen in een school die indruk maakt ? Kom dan naar de ‘Go! 4 Talent’ scholenbeurs.

Praktisch

Kinepolis Brugge
zaterdag 15 februari 2020, 10-17 uur
Reserveren is niet nodig.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.