Home > Gloednieuwe campus langs de Vaartdijkstraat vandaag in gebruik genomen door VTI Brugge

Gloednieuwe campus langs de Vaartdijkstraat vandaag in gebruik genomen door VTI Brugge

Geschreven op 10 januari 2022 om 18:38 door Mario De Wilde

Vanmiddag kregen de leerlingen en personeel van VTI Brugge wel een heel speciaal cadeau om het nieuwe jaar te starten, zij mochten het 2de trimester aanvatten in een gloednieuwe campus langs de Vaartdijkstraat. De hypermoderne campus, gelegen langs het kanaal en op wandelafstand van het station, is uitgerust met spiksplinternieuwe machines, een trendy eetzaal, een sportzaal waar menig sportvereniging enkel maar van kan dromen, … Bovendien biedt de campus slaapgelegenheid voor 65 internen.

In de campus kan je terecht voor de afdelingen Auto, Elektriciteit, Mechanica, Podiumtechnieken, theoretisch technische richtingen Elektromechanica & Industriële Wetenschappen en de bijbehorende 1ste graad. De nieuwe campus moet de moderne inzichten voor het secundair onderwijs vertolken, zowel op vlak van opleiding in nieuwe en duurzame technieken als op vlak van de pedagogische processen. De gebouwen in de Boeveriestraat zijn verkocht aan een bouwpromotor die er tegen 2024 nieuwe woningen en appartementen wil bouwen.

2 reacties

M. Kemel
Geschreven op 2022-01-12 12:58:27
Beste meneer De Grieve Wij hadden na uw reactie een open gesprek over uw bezorgdheid. Wij maken er als school onze absolute prioriteit van om voor onze leerlingen een positief schoolklimaat te organiseren. De immense inspanning die gebeurd is rond onze nieuwe campus op de Vaartdijkstraat getuigt hiervan. Wij zetten diezelfde inspanningen uit het verleden dan ook non-stop verder voor alle scholen en vestigingen van onze scholengroep SKOBO. M. Kemel Algemeen Directeur VTI Brugge & vzw SKOBO
W de grieve
Geschreven op 2022-01-11 15:54:36
Wat niet gezegd wordt is dat de afdeling carrosserie « gedumpt » wordt in oude Citroën garage in Lieven Bauwensstraat waar niets in orde is. Hoe moeten die leerlingen zich voelen?

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.