Home > Glen Hoflack uit Poperinge en Guillaume Vanden Abeele uit Brugge winnen Awards graduaatsproef

Glen Hoflack uit Poperinge en Guillaume Vanden Abeele uit Brugge winnen Awards graduaatsproef

Geschreven op 20 juni 2024 om 07:02 door Mario De Wilde

Voor het vierde jaar op rij pakt het graduaat Sales Support van de VIVES Hogeschool uit met een Award voor de beste graduaatsproef. Tijdens een ultieme pitch verdedigden vijf studenten hun werk voor een jury. De studenten zijn ;

1. Glen Hoflack (uit Poperinge) werkt als student bij Brouwerij Caulier uit Péruwelz. In zijn graduaatsproef onderzoekt en implementeert hij ook de prospectie voor het product “Paix dieu “ aan de Belgische kust. Hij onderzoekt daarbij hij nieuwe horeca-klanten kan aantrekken en overtuigen om het abdijbier “ Paix Dieu “ op hun kaart te zetten.

2. Mike Soetaert (uit Harelbeke) liep stage bij de firma Beel land- en tuinbouw machines met hoofdzetel in Wortegem-Petegem en ook vestigingen in Ronse, Roeselare en Lo-Reninge . In zijn graduaatsproef formuleert Mike een aantal voorstellen om de website te verbeteren en te optimaliseren en verkent hij ook de mogelijkheden van e-commerce.

3. Michiel Quartier (uit Izegem) maakt zijn graduaatsproef voor Velleman Group uit Gavere, gespecialiseerd in ontwikkeling en distributie van elektronica en elektronische producten.. Daar werkte hij mee aan de “ implementatie van nieuwsbrieven “ Michiel deed een uitgebreid onderzoek naar het doeltreffend inzetten van nieuwsbrieven om een bepaald klantensegment terug te activeren.

4. Guillaume Vanden Abeele (uit Brugge) was dan weer actief bij Hand Made in Brugge – een kwaliteitslabel voor bijna 100 ambachtslui. Daar bestudeerde hij niet alleen de mogelijkheden om via salesworkshops de ambachtslui uit Brugge te ondersteunen en nieuwe commerciële inzichten te bezorgen, maar realiseerde er ook een aantal.

5.. Harm Vansteenkiste (uit Menen) maakt zijn graduaatsproef voor JMV tailoring uit Lauwe. JMV tailoring is actief in de markt van op maat gemaakte kledij zowel privé als professioneel. Daar analyseerde hij de mogelijkheden en de commerciële impact van beursdeelname. Met o.a. cases bij Bedrijvencontactdagen in Kortrijk en Funeralexpo in Brussel.

Uiteindelijk werd de award toegewezen aan Glen Hoflack en Guillaume Vandenabeele Alle andere studenten krijgen ook de titel van laureaat voor het academiejaar 2023 – 2024. Vanaf volgend academiejaar start deze graduaatsopleiding met een nieuw keuzetraject Immo Sales.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.