Home > Gisteren was er de prijsuitreiking gezinszoektocht #nietmeervandezetijd in Houthulst

Gisteren was er de prijsuitreiking gezinszoektocht #nietmeervandezetijd in Houthulst

Geschreven op 8 december 2022 om 08:22 door Mario De Wilde

In het Vrijbos van Houthulst kon men deze herfst op zoek gaan naar de 7 levensgrote personages van MIROM Roeselare. Van ridder Metalancelot over oerman M’ROM tot een Egyptische prinses: elk hadden ze een eigen vraag die te maken had met afval sorteren of voorkomen. Het juiste antwoord leverde een letter op voor een 7-letterwoord en zo kon men kans maken op een leuke prijs. Drie deelnemers vonden het juiste woord en konden de schiftingsvraag het dichtst benaderen.
30 % minder
De quiz kadert in de campagne van MIROM waarbij de Gemeente Houthulst zijn inwoners uitdaagt om dit najaar minder restafval buiten te zetten.
De winnaars mochten op woensdag 7 december hun prijs in ontvangst nemen op het gemeentehuis van Houthulst . November was ook de maand van de verpakkingsquiz van MIROM met wekelijks een nieuwe winnaar. De winnaar van de laatste quizweek was afkomstig uit Houthulst en mocht een smulbox met 100% West-Vlaamse streekproducten in ontvangst nemen.

Foto: van links naar rechts: Arne Nuytten, Steffie D’Hert en Oona Decaestecker, Bernice Degrijse, Nele Depuydt en Jeanne Monstrey en schepen Erik Verbeure

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.