Home > Gisteravond amper 58.000 live-kijkers voor ‘De Redders’ uit Oostende

Gisteravond amper 58.000 live-kijkers voor ‘De Redders’ uit Oostende

Geschreven op 4 augustus 2021 om 17:56 door Mario De Wilde

De zogenaamde docufictiereeks ‘De Redders’, die opgenomen is op het strand van Oostende, draait uit op een grote sisser. De reeks werd nochtans met veel tromgeroffel op televisiekijkend Vlaanderen losgelaten maar daar blijft na twee dagen niet veel meer dan 110.000 kijkers (ook al sterk onder de verwachtingen), gisteren waren dat er amper 58.000. Nochtans beloofden de maker op voorhand een mix van spanning, fun, drama, emoties en persoonlijke verhalen te brengen, maar daar zijn de makers volgens de kijkers allesbehalve in geslaagd. Volgens de kijkers ontbreekt het ‘De Redders’ aan kwaliteit én acteertalent. Ook de echte reddingswerkers vinden maar weinig geloofwaardigheid in de serie. Wie straks wil kijken, krijgt volgend ‘spannends te zien’.

Nino komt alweer te laat, maar deze keer zijn excuses niet voldoende. Wat later ziet hij in een bende gauwdieven die actief is op het strand, zijn kans om het goed te maken. Maar of dat lukt? Het team moet de krachten bundelen in een poging om het leven van een jonge vader te redden. Daan en Robin hebben een eerste tête-à-tête.

 

2 reacties

Mario van de Vorst
Geschreven op 2021-08-05 12:35:06
Zwaar gesponsord door AXA en de badstad Oostende/ Mariakerke. Geeft dan niet dat het een aantal steken laat vallen hé, ideaal voor kinderen.
Mathieu Desmet
Geschreven op 2021-08-04 23:17:47
*De docufictiereeks DIE

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.