Home > Gilbert Maes en Anna Ballegeer uit Knokke-Heist 65 jaar gehuwd

Gilbert Maes en Anna Ballegeer uit Knokke-Heist 65 jaar gehuwd

Geschreven op 27 juli 2020 om 10:37 door Mario De Wilde

Afgelopen vrijdag waren Gilbert Maes en Anna Ballegeer maar liefst 65 jaar gehuwd. Covid-19 stuurde het geplande feest in de war maar op dinsdag 21 juli 2020 konden de jubilarissen hun briljanten huwelijksjubileum dan toch vieren in ’t Choufke in Heist, weliswaar in een afgeslankte versie en coronaproof.  Hun dochter Fabienne, gemeenteraadslid, feliciteerde in naam van het gemeentebestuur het koppel dat 65 jaar geleden in het huwelijksbootje stapte en nog steeds lief en leed met elkaar delen.

Levensloop van Gilbert 

Gilbert is geboren in Knokke op 12 december 1931 en komt uit een gezin van 4 kinderen. Zijn vader was metselaar. Het gezin woonde in Knokke en Gilbert bracht er ook zijn jeugd door en liep er school. Na zijn schoolperiode begon Gilbert te werken in de bouw als metselaar en eindigde zijn carrière als werfleider.

Levensloop van Anna 

Anna is geboren in Brugge op 24 april 1935 en is de oudste uit een gezin van 3 kinderen. Haar vader was schilder. Het gezin woonde in Westkapelle en Anna liep er ook school en bracht er haar jeugd door. Daarna zat ze 2 jaar op pensionaat in Bon Secours (om Frans te leren). Na haar schoolperiode werkte ze bij de familie Stepman. Na haar huwelijk was ze conciërge en nam ze de taak als huisvrouw op zich.  Gilbert en Anna tuinieren graag zowel in de moestuin als in de siertuin. Als het weer het toelaat doen ze nog wel korte fietstochtjes.  Het paar heeft 5 kinderen, 11 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.

Roland is gehuwd met Pascale Jacobs. Ze baten ’t Choufke uit in Heist. Roland heeft 1 dochter uit een vorig huwelijk Stefanie (zij heeft 2 kinderen). Pascale heeft 2 kinderen: Kevin (die 2 kinderen heeft) en Jill (+) die een dochter Maja heeft.

Rudy is gehuwd met Sylviane Lampaert. Rudy is metselaar. Zij hebben 3 kinderen: Lisanne en de tweeling Bart & Melissa.

Dirk is samen met An Vanhalewyn. Dirk is schrijnwerker en heeft 2 kinderen : Annelies (heeft 3 kinderen) en Dennis. An heeft een zoon Pablo.

Bernard is gehuwd met Karin De Groote. Bernard is aannemer. Zij hebben 2 kinderen Roos en Sem.

Fabienne is gehuwd met Dirk Reubens. Samen runnen zij het sanitair bedrijf Creasan. Fabienne is ook gemeenteraadslid in Knokke-Heist. Zij hebben 3 kinderen : Astrid, Brecht en Arne.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.