Home > Gepensioneerde Lottospeler wint 1 miljoen euro in Blankenberge

Gepensioneerde Lottospeler wint 1 miljoen euro in Blankenberge

Geschreven op 24 juli 2020 om 11:41 door Mario De Wilde

Bij de trekking van 24 juni won een man via Quick Pick één miljoen euro. De winnaars is een jong gepensioneerde man uit West-Vlaanderen die al sinds het prille begin met Lotto speelt. Hij zag onlangs z’n trouw beloond: bij de Lotto-trekking van 24 juli leverde een Quick Pick de winnende cijfers op.
De gelukkige winnaar wordt hiermee de 77ste Lotto-miljonair van West-Vlaanderen met een bedrag van niet minder dan 1.000.001,25 euro

De man kon maar niet geloven dat hij de Lotto-jackpot gewonnen had en heeft zijn cijfers wel tien keer gecheckt voordat hij contact opnam met de Nationale Loterij, die zijn winst kon bevestigen. Wat de anonieme winnaar precies met zijn gewonnen bedrag zal doen is onbekend, maar hij wil vooral zijn familie mee laten genieten van dit fantastisch bedrag.

Eerst stress, dan zalig geluksgevoel!
Zijn reactie toen hij erachter kwam hoeveel hij gewonnen had? “Eerst voelde ik mij wat gestresseerd, maar die stress maakte heel vlug plaats voor een zalig geluksgevoel”, zo vertrouwde hij ons toe… Wij wensen hem alvast toe volop te genieten van z’n winst, met z’n voetjes in het zand zoals hij zo graag doet…

Overhandiging cheque
Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, werd deze middag symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de heer Tano Cattoor, verantwoordelijke van de Press Shop (Kerkstraat 80, 8370 Blankenberge). Dit is de grootste winnaar sinds de samenwerking tussen Pressshop Blankenberge en de Nationale Loterij in 2006. Er zijn in 14 jaar al tientallen ‘grotere’ winnaars geweest met een gemiddelde winst van 108.323 euro. De heer Cattoor en zijn echtgenote hebben deze Press Shop in december 2019 overgenomen en in minder dan een jaar valt er al een grote pot!! Een ‘lucky’ verkooppunt dus!

Op de foto Mr Cattoor van Press-Shop Blankenberge en Liliane Goor van de Nationale Loterij.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.