Home > Video. Bekijk de zes genomineerden van de Bizz Awards in Beernem

Video. Bekijk de zes genomineerden van de Bizz Awards in Beernem

Geschreven op 27 augustus 2021 om 09:27 door Mario De Wilde

Gisteravond zijn in De Witte Hoeve in Beernem de zes genomineerden voor de Bizz Awards bekend gemaakt. De gemeente reikt in december twee Bizz Awards uit: een award voor de Beernemse onderneming van het jaar en een award voor een Beernemse onderneming met een innovatief of duurzaam product/aanpak. Welke van de zes Beernemse ondernemers uiteindelijk een award binnenrijft, bepalen de inwoners.

Inwoners kunnen namelijk tot 22 november stemmen op hun favoriete ondernemers via www.beernem.be/bizzawards. Diegene met de meeste stemmen binnen elke categorie wint een Bizz Awards.

De genomineerden voor Beernemse onderneming van het jaar zijn: Café Mitra, De Zandberghoeve en PROlectro. De genomineerden binnen de categorie innovatief of duurzaam product/aanpak zijn: Frituur ‘t Smoefelhuisje, Houtlandse Tuinsappen – De Mobiele Fruitpers  en Peloeze. De kandidaten stellen hun bedrijf voor via een promofilmpje. Je kan de filmpjes bekijken op het YouTubekanaal van gemeente Beernem. En vergeet daarna niet om te stemmen! Stemmen kan tot 22 november. De uitreiking van de Bizz Awards vindt plaats op maandag 13 december in O.C. De Kleine Beer.

Foto met de genomineerden, samen met schepen Ruben Strobbe en burgemeester Jos Sypré

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.