Home > Genoeg gelachen met minder begoede West-Vlamingen: VTM trekt stekker uit ‘Astrid en Natalia’

Genoeg gelachen met minder begoede West-Vlamingen: VTM trekt stekker uit ‘Astrid en Natalia’

Geschreven op 22 februari 2024 om 19:09 door Mario De Wilde

VTM 2 zendt ‘Astrid en Natalia back to reality’ niet langer uit. Omwille van de ophef van de voorbije dagen rond ‘Astrid en Natalia back to reality’ heeft VTM 2 zopas dan ook beslist om het programma niet langer uit te zenden. In het programma werden Astrid en Natalia geconfronteerd met de uitdagingen van mensen die met een bescheiden budget moeten rondkomen. Uiteraard is er nog een groot verschil tussen de harde realiteit van het leven en de context van een reality-programma voor televisie. Die delicate oefening zorgde de voorbije dagen voor heel wat uiteenlopende meningen en controverse. Daardoor komen zowel het programma als de sterke getuigenissen die in de komende afleveringen nog te zien zouden zijn helaas niet meer tot hun recht.

Om de sereniteit rond het thema en alle betrokkenen te laten terugkeren heeft VTM 2, samen met Astrid, Natalia en het productiehuis beslist om het programma niet langer uit te zenden.

2 reacties

Hans Paapvond het zo vernderend
Geschreven op 2024-02-23 10:52:27
Vond het zo vernederend over komen. Stoppen met dit programma!
jose lanoo
Geschreven op 2024-02-23 07:59:42
eerst nadenken voor je opgefokte VEDETTEN een vetbetaalde job geeft, bepaalde mensen hebben nu een speciaal karakter, de juiste persoon op de juiste plaats vinden,maar ja de kijkcijfers tellen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.