Home > Gemeentebestuur van Middelkerke zet vrijwilligers in de bloemetjes

Gemeentebestuur van Middelkerke zet vrijwilligers in de bloemetjes

Geschreven op 4 april 2023 om 09:00 door Mario De Wilde

Feestweek voor de gemeente Middelkerke. Na de huldiging voor de sportclubs en de Nacht van de Ondernemers vorige maandag, gaf Middelkerke op zondag 2 april een Feest van de Vrijwilliger. 136 geregistreerde vrijwilligers schoven gezellig aan. Schepen Natacha Lejaeghere benadrukt hoe belangrijk vrijwilligers zijn in de dagelijkse werking van het gemeentebestuur. “Volgens onze laatste cijfers hebben we zo’n 400 actieve vrijwilligers waar we op kunnen rekenen. Ze zijn echt een paar extra handen bij verschillende organisaties: van evenementen tot ondersteuning in het woonzorgcentrum. We kunnen niet meer zonder hun medewerking.”

Zoetigheden met Vlaanderens Mooiste als decor

Met Vlaanderens Mooiste op de achtergrond genoten de 136 aanwezige vrijwilligers van een smakelijk dessertbuffet. Naast de muzikale omkadering en een leuke spelletjes, maakten de aanwezigen ook kans op mooie prijzen dankzij de ‘vrijwilligersbingo’. Linda La Fontijn won een boeket bloemen en waardebonnen bij Middelkerkse handelaars.

Foto: Burgemeester Jean-Marie Dedecker en schepen Natacha Lejaeghere overhandigden het prijzenpakket van de ‘vrijwilligersbingo’ aan Linda La Fontijn.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.