Home > Geen concerten voor ‘Male waar wij Wonen’ bij Brugge, wel kerstzoektocht, kerstmarkt en Kerstrun

Geen concerten voor ‘Male waar wij Wonen’ bij Brugge, wel kerstzoektocht, kerstmarkt en Kerstrun

Geschreven op 18 oktober 2022 om 14:28 door Mario De Wilde

Liefhebbers van muziekconcerten zullen dit jaar en komende winter in Male bij Brugge op hun honger blijven zitten want de tijd is nog te vroeg om concerten te organiseren. Althans, dat is het besluit dat het bestuur genomen heeft en Carlos De Rock geeft alvast duiding over deze beslissing: “De laatste tijd werden we allemaal heel erg met onszelf geconfronteerd. Zelfs de meest vastgeroeste zekerheden kwamen plots op losse schroeven te staan. ‘Male waar wij wonen’ is echter een vaste waarde in Male en ommeland. Daarom ook steken we met even veel plezier en idealisme de handen uit de mouwen tijdens de kerstperiode om de verbondenheid verder te stimuleren en aan te moedigen.”

• Voor de derde maal zal ‘Male waar wij wonen‘ een leuke kerstzoektocht in de wijk organiseren en er komen weer tal van mooie prijzen.

• Mooie lichtgevende kaarsen worden opnieuw geplaatst in de Brieversweg en de Malehoeklaan. Sterren met de boodschap van vrede, vreugde en vriendschap worden eveneens opgehangen. Voor het eerst worden er ook twee grote kerstbomen voorzien in Male.

• Op 17 december is ‘Male waar wij wonen’ ook medeorganisator van een kerstevenement in Male en dat in samenwerking met Mintus.

X KERSTRUN : de Brugse Retro Tractoren Drivers rijden met verlichte oldtimer tractoren tussen 17u en 19u30 door de straten van Male .

X Een kerstmarkt heeft plaats in Sconevelde en op het Peellaertplein.

X Ook kunstenaars stellen tentoon in de kerk van Male.

X Een gezellige bar in Sconevelde en op het Peellaertplein wordt voorzien en dit aan democratische prijzen. Ook frietjes en appelbeignets zijn te bekomen.

X Randanimatie met o.a. de stadsboard van Damme: Roland Van De Velde brengt diverse songs en kerstliederen !

X Om 19u30 : Prijsuitreiking fotozoektocht en ook hier weer zijn tal van prijzen te winnen.

En uiteraard worden in de kerstperiode ook de zieken van Male niet vergeten. Via Samana bezorgt ‘Male waar wij wonen’ elk lid een attentie. Ook de feestelijke jubileumviering van Samana zal door ‘Male waar wij wonen’ ook  muzikaal ondersteund worden. Zoals je kan vaststellen nog een leuk en gevarieerd programma om de donkere dagen voor Kerst en Nieuw mee op te fleuren.

 

 

4 reacties

Didier
Geschreven op 2022-10-19 23:31:30
>De oudjes doen het weer, niet te geloven en proficiat.
hans van nevel
Geschreven op 2022-10-19 19:54:08
Je moet het maar doen op die gezegende leeftijd van een oldtimer En steeds met vol enthousiasme proficiat Carlos
Johan
Geschreven op 2022-10-19 18:32:02
Wel geen concert maar toch een heel mooie aanbod om er weer een prachtig kerstgebeuren van te maken. Proficiat aan de organisatie en de stuwende krachten van male waar wij wonen.
Carlos De Rock
Geschreven op 2022-10-18 14:56:48
Wat een mooi artikel en vooral een duidelijke info ! Met dank en waardering aan de redactie ..

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.