Home > Geanimeerde nieuwjaarsreceptie: UNIZO Ieper blikt terug en kijkt vooruit

Geanimeerde nieuwjaarsreceptie: UNIZO Ieper blikt terug en kijkt vooruit

Geschreven op 3 februari 2019 om 12:03 door Mario De Wilde

Onlangs vond de 6de editie plaats van Business & Bubbels, de exclusieve nieuwjaarsreceptie van UNIZO Ieper, Horeca Ieper & Iebeve. Het event was opnieuw een schot in de roos met een 550-tal aanwezigen in het Domein De Lissewal. Voorzitter Jorn Kestelyn kijkt vooruit naar het nieuwe jaar en naar een goede samenwerking met het vernieuwde stadsbestuur. Maandagavond werden de ondernemers uit het Ieperse opnieuw in de watten gelegd door het bestuur van UNIZO Ieper. Het werd een avond met lekker eten, drank à volonté en de aanwezigen konden tijdens het netwerken genieten van plezierige sketches en sfeervolle muziek. De voorzitter Jorn Kestelyn en het voltallige bestuur blikken tevreden terug naar het voorbije jaar met tal van activiteiten waaronder
een interessante sessie omtrent de nieuwe GDPR-regelgeving, de Speeddate, een geslaagd Lijsttrekkersdebat en om af te sluiten een succesvol Ondernemerscafé. Ook in 2019 gaat het UNIZO vernieuwde bestuur er weer vol enthousiasme voor met een goed gevuld programma. Op de planning staat onder andere het Ontbijt met de Burgemeester op 22 februari, een Speeddate voor Ondernemers in het voorjaar en enkele netwerkevents zoals ‘Nacht van de Commerçant’ naar aanleiding van Het Weekend van de klant en een ‘Netwerkcafé’ naar aanleiding van Dag Van de Ondernemer.
Andere doelstellingen
Verder wil UNIZO Ieper samen met hun nieuwe bestuursploeg focussen op onderstaande doelstellingen ;
1. Mobiliteit en parkeren : een mobiliteitsvriendelijke ruimtelijke ordening met een aangepaste infrastructuur; comfortabele fietsstallingen,
kort parkeren in de kernen, gelegenheid tot lang parkeren aan de rand, ondersteund door een goede bewijzering.
2. Betere communicatie bij wegeniswerken/events : Een goede voorbereiding en correct communicatie om de hinder zoveel mogelijk te beperken bij grote events en openbare werken.
3. (Adem)ruimte om te ondernemen : De ontwikkeling van het bedrijventerrein ‘Reigersburg’ in Ieper moet zeker verder gezet worden.
Ongetwijfeld liggen er verder nog kansen, deze zouden vooral rond de afrit van de A19 moeten gezocht worden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.