Home > Garrincha Glow Edition op zaterdag 27 april in Brugge: eerste voetbaltornooi in het donker

Garrincha Glow Edition op zaterdag 27 april in Brugge: eerste voetbaltornooi in het donker

Geschreven op 9 april 2019 om 14:32 door Mario De Wilde

Op zaterdag 27 april vindt de eerste editie van de Garrincha Glow Edition plaats. Voor het  eerst zal in Brugge een voetbaltornooi in het donker gespeeld worden. Jawel, je leest het goed, in het donker! Doormiddel van blacklights, fluorescerende kledij en fluorescerende accessoires zal alles nochtans goed zichtbaar zijn en geeft dat ongetwijfeld een uniek effect. 5 tegen 5, een kunstgrasveld, vette beats, een onvergetelijk ervaring en een gezellig voetbaltornooi: dat is waar de Garrincha Glow Edition voor staat! Dit alles kan je dus al zeker op zaterdag 27 april ervaren maar dan allemaal in een vreemdsoortig duister decor.

De unieke locatie bevindt zich in Assebroek, doorheen de jaren een werkelijk voetbaltempel geworden voor voetballers uit Brugge en omstreken. Garrincha werd vernoemd naar de legendarische Braziliaanse voetballer Manuel dos Santos. Manuel kreeg de bijnaam ‘klein vogeltje’ (Garrincha in het Portugees) van zijn zus. Een ster was geboren. Garrincha wordt tot op de dag van vandaag gezien als een van de beste dribbelaars ooit. Dankzij sponsors kunnen de organisatoren ook het publiek plezieren met tal van randanimatie zoals glow-in-the-dark pingpong, de komst van een freestyler en een speciale glow-in-the-dark challenge.
De inschrijvingen gaan vanaf dinsdag a.s. 12/03/19 van start. Ben jij 16 jaar of ouder? Twijfel dan niet en schrijf je samen met je ploeg (minimum 6 tot maximum 7 spelers) in voor dit uniek voetbaltornooi en bewijs dat je team en jij de beste Glowballers van Brugge zijn!
Tickets & info op www.garrinchaglowedition.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.