Home > Gambiaanse aanvaller Alieu Fadera tekent voor vier seizoenen bij Essevee

Gambiaanse aanvaller Alieu Fadera tekent voor vier seizoenen bij Essevee

Geschreven op 3 augustus 2021 om 12:22 door Mario De Wilde

Alieu Fadera is de nieuwe versterking bij Essevee. De Gambiaanse aanvaller komt over van FK Pohronie (Slovakije) en tekent een contract van vier seizoenen aan de Gaverbeek. De 19-jarige aanvaller maakte vorig jaar zijn debuut in de Slowaakse hoogste klasse en speelde er ondertussen 26 wedstrijden waarin hij vijf keer kon scoren en evenveel assists wist te geven. Alieu Fadera vervoegt vanaf vandaag de troepen van coach Francky Dury, hij tekent een contract van vier seizoenen bij Zulte Waregem.

“In het begin was er veel interesse van verschillende clubs, ook van Essevee waar ik veel goede dingen over hoorde” aldus Fadera. “Na een goed gesprek met de coach en het bestuur van de club was mijn keuze snel gemaakt.”

“Met de komst van Alieu Fadera zijn we tevreden dat we opnieuw een talentvolle speler de kans kunnen geven zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau”, vertelt Eddy Cordier. “Deze jonge speler kan voorin overal worden uitgespeeld en liet alvast op fysiek en atletisch vlak een veelbelovende indruk.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.