Home > Ga eens voor Barbie bij Poule & Poulette in Oostende en zet je tanden in een roze kipburger

Ga eens voor Barbie bij Poule & Poulette in Oostende en zet je tanden in een roze kipburger

Geschreven op 23 augustus 2023 om 07:19 door Mario De Wilde

“Life is better in pink!” zegt Barbie. Dat heeft Poule & Poulette, het bekendste kippenrestaurant van België, goed begrepen. Het restaurant vlak tegenover het Casino Kursaal van Oostende heeft zijn bestseller, de befaamde P&P kipburger met home-made chicken nuggets een make-over gegeven en deze omgetoverd tot roze smaakbom! De roze kipburger is een gedurfde en kleurrijke twist op de beroemde klassieker. Door in te spelen op de populaire “Barbie-trend” heeft Poule & Poulette een uniek gerecht gecreëerd, dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook het oog streelt.

Wie ook nog steeds de ogen streelt, is Vlaanderens mooiste Véronique De Cock. Zij heeft zich enthousiast achter de nieuwe stunt van Poule & Poulette geschaard. “Leuk hoe Poule & Poulette steeds creatief en hip blijft” zegt Véronique. “Aan zo’n leuke, zotte ideeën werk ik graag mee. Wie wil er nu geen roze burger?” vervolgt Véronique.

De roze P&P burger staat nog tot eind september op de kaart en kan al op veel enthousiasme rekenen. Fun for the gram! De burger is gemaakt van 100% home-made chicken nuggets en wordt voor deze gelegenheid geserveerd op een broodje van rode biet. Een vegetarische optie is ook verkrijgbaar.

Poule & Poulette heeft acht vestigingen in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Gent, Oostende en Leuven en is elke dag open

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.