Home > Ga dat zien: zondag a.s. is er weer de Kunstmarkt in Menen

Ga dat zien: zondag a.s. is er weer de Kunstmarkt in Menen

Geschreven op 28 juni 2023 om 07:35 door Mario De Wilde

Sedert enkele jaren gaat op de eerste zondag van juli de Kunstmarkt Menen door in de Oude Leielaan. Ruim 60 kraampjes staan er opgesteld in een rustige groene omgeving. Een gedreven werkgroep probeert elk jaar nieuwe artiesten aan te trekken zodat het event telkens weer voor verrassingen zorgt. Diverse kunstenaars uit binnen- en buitenland maken er een echte beleving van. Ze tonen niet alleen hun werk maar geven ook deskundige uitleg over hun gedrevenheid.

In het Bois de Boulogne en aan het Badhuis kun je genieten van ‘Food Art & Drinks’ verzorgd door plaatselijke ondernemers. De Stad Menen juicht de organisatie van de Kunstmarkt toe en onderstreept het belang van dergelijke succesvolle events op het grondgebied van Menen.

Tijdstip: zondag 2 juli 2023 van 10u tot 17u. Meer info: kunstmarktmenen@gmail.com
Locatie: Oude Leielaan Menen (van het zwembad Badhuis tot het Bois de Boulogne).

De leden van de werkgroep die de Kunstmarkt op poten zetten: (vlnr.) Erwin Houssin, Marianne Verhaeghe, Hugo Deruyck, Liliane Demeester, Patrick Lepoutre, Paquita Six en Freze Midavaine met tussenin burgemeester Eddy Lust en schepen van evenementen Kasper Vandecasteele. Linda Provost ook lid van de werkgroep ontbreekt op de foto.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.