Home > Frigoboxtoeristen welkom: tot einde september kan je picknicken op drie idyllische plekken in Roeselare

Frigoboxtoeristen welkom: tot einde september kan je picknicken op drie idyllische plekken in Roeselare

Geschreven op 24 mei 2023 om 05:56 door Mario De Wilde

Nog tot en met 30 september reserveer je in Roeselare opnieuw een heerlijke picknick met lokaal lekkers. Want zeg nu zelf: samen gezellig picknicken terwijl de kinderen wat verderop spelen. Het is en blijft een heerlijk plan voor een slome zomerdag. Frigoboxtoeristen zijn er dus meer dan welkom in Roeselare….Nu nog mooi weertje!
Nu ook in Bergmolenbos
Vorig jaar kon je je picknickmand al laten leveren in het Sterrebos en in het Stadspark. Dit jaar is er met het Bergmolenbos een nieuwe picknickplek. Dit bos in de rand van Roeselare kent heel wat extra troeven. Zo is er al een tijdje de gratis gezinsspeurtocht ‘Op stap met Blob’, zijn er de houten sprookjessculpturen en – sinds kort – nu ook onderrijdbare zit- en picknickbanken zodat picknicken ook voor rolstoelgebruikers comfortabel wordt.
Schepen Mathijs Samyn : “Met nieuwe inclusieve zit- en picknickbanken is het Bergmolenbos dé geschikte locatie voor de derde picknickkast.”
Verschillende formules
Je kiest niet alleen je picknickplek, maar ook de inhoud van je picknickmand. Een standaardmand bevat lokaal lekkers: van stokbroodjes met beleg over ovenkoek met zalm en groentjes tot fruit en muffin als dessert. Mag het nog meer zijn dan ga je voor de luxemand met extra hartigs én bubbels. En ook de kinderen eten mee, want voor hen is er een aangepaste mand met gezonde lekkernijen. De manden worden met zorg samengesteld door bakkerij en koffiebar Wivine uit Roeselare, tevens een Leiespot!
Hoe werkt het?
Simpel: reserveer jouw gewenste picknickmand op jouw voorkeurplek telefonisch of via mail. Een picknick voor twee heb je al voor 39 euro. Na betaling wordt jouw bestelling op de afgesproken dag in de gesloten picknickkast geplaatst. Via een code, die je via sms ontvangt, kan je de kast openen. Daarna kan de picknickpret beginnen. Smakelijk!
Meer info en reservatie: www.visitroeselare.be   Foto: Stad Roeselare

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.