Home > Frieten, Gold en Regi tijdens opening Academiejaar VIVES in Brugge

Frieten, Gold en Regi tijdens opening Academiejaar VIVES in Brugge

Geschreven op 10 september 2018 om 13:49 door Mario De Wilde

Hogeschool VIVES opent op woensdag 12 september in campus Brugge Xaverianenstraat het nieuwe academiejaar. Het academisch gedeelte wordt gevolgd door een festival. Na een DJ-contest zijn er optredens van Sara Gold, Bassense, Mark with a K and MC Chucky, Regi en Devoo. Het festival is gratis voor studenten en laatstejaars van het secundair onderwijs. VIVES trakteert bovendien op een lekker pak friet; Aanmelden voor gratis tickets kan tot en met 11 september 2018 om 11u via welcome.vives.be.

11u-12u DJ contest – festivalweide (kant Xaverianenstraat)

12u15 Festival – festivalweide
• verwelkoming van de studenten door minister Hilde Crevits en Joris Hindryckx, algemeen directeur VIVES, samen met de aanwezige presessen VIVES
• optredens van
– Sara Gold
– Bassense
– Mark with a K and MC Chucky
– Regi
– Devoo

Hogeschool VIVES
De Hogeschool VIVES telt ruim 1 250 personeelsleden en 13 500 studenten in de basisopleidingen in zes studiegebieden: biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, industriële wetenschappen en technologie, onderwijs en sociaal-agogisch werk. VIVES beschikt over campussen in zes steden in West-Vlaanderen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.