Home > Fotoclub Lidiac uit Lichtervelde toont einde november bijzondere tentoonstelling in De Schouw

Fotoclub Lidiac uit Lichtervelde toont einde november bijzondere tentoonstelling in De Schouw

Geschreven op 18 november 2022 om 14:09 door Mario De Wilde

Het bestuur van Lidiac uit Lichtervelde is bijzonder blij om, na 2 jaar waarin het niet mocht, haar jaarlijkse digitale
fotoshow aan te kondigen. Afgelopen twee jaar waren ook voor fotoclub Lidiac niet vanzelfsprekend. Lidiac hield contact met zijn leden via digitale weg en zo bezorgde het bestuur ze enkele leuke thema’s waar de hobby fotografen, weliswaar individueel, mee aan de slag konden. Wanneer het even kon én mocht gingen ze samen op uitstap om leuke beelden te schieten. Zo ging men ook de Stichting Verbeke in Kemzeke ontdekken.

Voorzitster Linda Lievens (foto): “Onze digitale show wordt dus een boeiend verhaal van de afgelopen drie werkjaren: 2020 – 2021 en 2022. Onze leden zijn dan ook blij dat ze de beste van hun eigen foto’s, mits de nodige keuzestress, te kunnen tonen. We hebben hun beelden opgedeeld in 4 blokken. We waren ’s avonds aan het werk met licht. We gingen op stap om buiten modellen te fotografen en de leden kregen een speciale opdracht in Diksmuide. De daguitstap, in samenwerking met KWB, ging richting Tervuren en Meise. We trokken met hen ook richting
Zeebrugge. Ook de natuurliefhebbers komen aan bod. We trokken ’s morgen voor dag en dauw naar de Blankaart en konden in Lichtervelde torenvalken spotten. De verschillende ‘Corona’ thema’s komen ook in beeld: glas, emotie, gedomesticeerde dieren en verval. Ook Lichtervelde komt uitgebreid en vanuit verschillende hoeken in beeld. Alle reeksjes werden terug voorzien van een inleiding en er werd een aangepaste muziek onder gezet. Het geheel bestaat uit twee delen met een pauze.”

De show 2022 gaat door in ontmoetingscentrum De Schouw op zaterdag 26 november om 20.00 uur en zondagmiddag 27 november om 14.00 en 18.00 uur. Kaarten kosten € 5.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.