Home > Foodiez uit Knokke: schenk eens een broodje of lunchpakket aan je geliefde of held

Foodiez uit Knokke: schenk eens een broodje of lunchpakket aan je geliefde of held

Geschreven op 24 april 2020 om 08:59 door Mario De Wilde

Onder het motto ‘Schenk een broodje’ in deze tijden van Corona kiest Kenneth Boucquez, zaakvoerder van Lunchpakket uit Brugge en Foodiez uit Knokke: “In deze uitzonderlijke tijden willen ook wij er graag zijn voor de mensen uit de zorgsector. Deze mensen staan in de huidige situatie onder zware druk en draaien meer dan dubbele shifts. Daarom willen wij de personeelsleden uit de zorgsector – én eigenlijk alle helden van nu – nog eens ‘een extra hart onder de riem steken’. Wanneer jullie dit goede doel steunen, kunnen wij personen uit de zorgsector geregeld een gratis maaltijd verschaffen.
Schenk hier een broodje!
Hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Kenneth: “De bedoeling is dat bedrijven en/of particulieren een bepaald bedrag storten en dat wij voor dit bedrag een maaltijd bezorgen aan een persoon uit de zorgsector. Je kiest zelf welk bedrag je wenst te storten. Van dit bedrag gaat 90% effectief naar de maaltijden zelf, 5% gaat naar vervoer en 5% naar administratieve kosten (Bancontact). Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons initiatief steunen! Voor bedrijven die sponsoren is er nog een (publicitaire) meerwaarde: ze krijgen van ons een duidelijk zichtbare plaats (met hun logo) op zowel onze site ‘Gulle sponsors’ als onze Facebookpagina. Op die manier wordt ons goede doel een ‘win-winverhaal’: wij kunnen aan het werk blijven, de bedrijven krijgen een interessante kans op positieve publiciteit en bovenal steunen we samen een goed doel, namelijk maaltijden verschaffen aan de zorgsector. Volg in de komende periode zeker ook onze Facebookpagina om de dankbare gezichten te zien van het personeel uit de zorgsector!
In de toekomst hopen wij op een gelijkaardige wijze ook personeelsleden – helden – uit andere sectoren een extra steuntje in de rug te kunnen geven.”

Alle info op www.schenkeenbroodje.be en facebook op https://b-m.facebook.com/foodiezknokke   https://m.facebook.com/Lunchpakkett/

1 reactie

Peter Messely
Geschreven op 2020-04-24 10:53:41
Schitterend initiatief! Voorbeeld van ondernemerschap met sociaal engagement !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.