Home > Flinstone, Soap Stunters en Pappagali; je komt ze morgen zeker tegen in (laatste) avondmarkt Sluis

Flinstone, Soap Stunters en Pappagali; je komt ze morgen zeker tegen in (laatste) avondmarkt Sluis

Geschreven op 7 augustus 2023 om 16:00 door Mario De Wilde

Met nog één avondmarkt te gaan, kan de organisatie (Middenstands Vereniging Sluis) al van een succes spreken. De afgelopen 3 avondmarkten waren de weergoden Sluis goedgezind en ook voor morgen, de laatste avondmarkt zijn de voorspellingen goed. Op de laatste avondmarkt bruist het Nederlands vestingstadje weer van de gezelligheid. Vanaf 11 uur tot 22 uur is er markt waar veel winkeliers en standwerkers aan deelnemen. Dat maakt deze markt juist zo onderscheidend van andere. Vanaf circa 16 uur zijn er diverse optredens van o.a. live muziek en toffe straatacts.

Wie/wat kun je tegen komen?

Flinstone: Dit prehysterische stel komt de boel verstieren op een heel, eh, ‘bizon’dere wijze! Grommend uit hun gemetselde grotje gekropen, is dit beestachtig paar een bonte verschijning en uiterst herkenbaar!

Soap Stunters: No guts, no glory, no legend, no story. Dat is hèt credo van de ‘Soap Stunters’. Vandaag! Een stunt die nog nooit live is vertoond, Maar ook nooit eerder onder deze omstandigheden live vertoond kòn worden. Is het een sprong over vele brandende tankwagens of wordt het een lancering in de ruimte als een menselijke kanonskogel? De volgende garantie kunnen we je nu al geven. Dit moet iedereen gezien hebben.

‘The Blue Art Flower Family’ wil de plekken waar ze komen kleurrijker achterlaten. Overal laten ze bloembolletjes achter, maar waar moeten ze met die reuzenbloembol heen? Een bijzonder stel in (Delfts-)blauwe porseleinen klederdracht.

Pappagali: Trots en zelfverzekerd lopen de Pappagalli rond in hun prachtige verenkleed. Begrijpelijk, want het kleurenpalet van hun veren is inderdaad erg indrukwekkend. Omdat ze soms overlopen van zelfvertrouwen hebben ze af en toe de neiging een beetje lachwekkend te worden met hun flirterige en soms ondeugende gedrag. Maar pas op, papegaaien staan ook bekend om hun opvliegend karakter en een goed geheugen, dus wees voorzichtig als ze jaloers worden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.