Home > Flink wat wachtenden deze ochtend voor opleidingsaanbod SNT in Brugge

Flink wat wachtenden deze ochtend voor opleidingsaanbod SNT in Brugge

Geschreven op 8 mei 2023 om 15:06 door Mario De Wilde

Deze voormiddag lanceerde het SNT haar opleidingsaanbod voor het schooljaar 2023-2024 en werden de inschrijvingen officieel opgestart. Schepen van onderwijs Jasper Pillen kwam een handje toesteken op het secretariaat bij de verwerking van de eerste inschrijvingen. En dat was nodig, want vanaf de eerste minuut stonden cursisten aan te schuiven in de Arsenaalstraat.

Schepen Jasper Pillen: “Het stedelijk onderwijs van Stad Brugge blijft verder groeien en daar zit het SNT mede voor iets in tussen. Al begin januari rondde het SNT de kaap van de 10.000 cursisten voor dit schooljaar. En dat aantal bleef oplopen de voorbije maanden. Het is indrukwekkend hoe een groot centrum als het SNT er toch in slaagt om zichzelf opnieuw uit te vinden en een stevige doorstart te maken.”

Nieuw magazine: AkSNT
Samen met de opstart van de inschrijvingen werd ook het gloednieuwe AkSNT-magazine [uitgesproken: accent] alsook de kersverse website van het SNT voorgesteld.  Directeur Anthony Strubbe: “Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen vanochtend opnieuw in de rij stonden aanschuiven. We zijn ook bijzonder trots op onze website die sinds vorige week in een volledig nieuw jasje steekt.”

Meer informatie
Wens je zelf het opleidingsaanbod te ontdekken van het SNT? Dat kan online (www.snt.be). Inschrijven voor het schooljaar 2023-2024 kan zowel op diezelfde website als tijdens de openingsuren van het SNT-secretariaat in de Arsenaalstraat 4.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.