Home > Flink wat asfalteringswerken een hele week lang op het grondgebied van Damme

Flink wat asfalteringswerken een hele week lang op het grondgebied van Damme

Geschreven op 3 juli 2023 om 15:06 door Mario De Wilde

Het bestrijken van de asfaltwegen op het grondgebied van Damme heeft vertraging opgelopen door technische problemen bij de aannemer. Vandaag zijn uiteindelijk de werken gestart. Hieronder het overzicht van de geplande werken.
๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฌ๐Ÿฏ/๐Ÿฌ๐Ÿณ Brieversweg
๐——๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฌ๐Ÿฐ/๐Ÿฌ๐Ÿณ Brieversweg, Sint-Lievenspad, Houtincwerve, Stuivenberge, Hoornput, Nieuwe Weg, Timmermansstraat
๐—ช๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฌ๐Ÿฑ/๐Ÿฌ๐Ÿณ Spermalieweg, Houtstraat, Rozendalestraat, Kouterblik, Hoge Akker, Kerkakker, Nieuwe Weg, Timmermansstraat
๐——๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฌ๐Ÿฒ/๐Ÿฌ๐Ÿณ Spermalieweg, Rozendalestraat
Bij het bestrijken van asfaltwegen worden alle oneffenheden verwijderd. Tijdens de werken kan doorgaand verkeer hinder ondervinden. Na de werken is de straat toegankelijk voor doorgaand verkeer.
๐—ข๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
Tijdens de werken kunnen de steentjes die gebruikt worden hinderlijk zijn voor fietsers. Ze kunnen lekke banden veroorzaken. Ook wegspringende steentjes kunnen fietsers en voetgangers kwetsen. Wanneer u in deze straten passeert tijdens of kort na de werken, is voorzichtigheid aan te raden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.