Home > Flibco.com verhoogt het aantal shuttleverbindingen tussen Brugge en Brussels-South Charleroi Airport

Flibco.com verhoogt het aantal shuttleverbindingen tussen Brugge en Brussels-South Charleroi Airport

Geschreven op 30 november 2021 om 17:33 door Mario De Wilde

Het aantal passagiers op Brussels-South Charleroi Airport neemt gestaag toe. De laatste maanden zit de luchthaven op een niveau van 80% van het jaar 2019 (voor de coronacrisis). Ryanair en Wizzair hebben twintig nieuwe trajecten aangekondigd (*). Flibco.com, die vervoer van en naar luchthavens aanbiedt, heeft zijn aanbod ook aangepast. Het bedrijf biedt nu 24 vertrekken per dag voor de shuttlebus die rijdt tussen Brugge, Gent en Brussels-South Charleroi Airport. Schepen van Toerisme Philip Pierins:“We zijn zeer blij dat Flibco.com verder investeert in het voor- en natransport naar Brugge. In eerste instantie is dat een goede zaak voor de vele internationale reizigers die in Brugge verblijven en door de hogere frequentie vanuit en naar Brussels Charleroi Airport nog langer van onze stad zullen kunnen genieten. Maar ook inwoners uit de ruimere regio die van de shuttledienst gebruik maken zullen hun vertrek en aankomst beter kunnen afstemmen op de vluchten. Een dubbele win die aantoont dat toeristische ontwikkeling betekenisvol kan zijn voor zowel bezoekers als inwoners.”

Flibco.com neemt heel wat veiligheidsmaatregelen. Zo moeten passagiers verplicht een mondmasker dragen. De ticketcontrole gebeurt contactloos. De bussen bevatten de allernieuwste technologie voor luchtfiltering en worden dagelijks gereinigd en ontsmet. Directeur van flibco.com BelgiumPaul De Muynck:”De zin om op vakantie te gaan is groter dan ooit. We zien dat er steeds meer vluchten geboekt worden. Daarom hebben we er bij flibco.com alles aan gedaan om onze reizigers met een gerust hart aan hun wintervakantie te laten beginnen.”

Meer informatie:  www.flibco.com

(*) Er zijn voor dit winterseizoen twintig nieuwe routes aangekondigd vanaf Brussels-South Charleroi Airport: Stockholm (Zweden); Billund (Denemarken); Essaouira en Tetouan (Marokko); Paphos (Cyprus); Helsinki (Finland); Trapani, Genua, Trieste en Catania (Italië); Lourdes (Frankrijk); Suceava en Sibiu (Roemenië); Poznan (Polen); Debrecen (Hongarije); Santorin, Zakynthos en Heraklion (Griekenland); Kiev (Oekraïne); Madeira (Portugal).

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.