Home > Fleur corona op met droogbloemetjes van Laura Damme uit Gits

Fleur corona op met droogbloemetjes van Laura Damme uit Gits

Geschreven op 16 maart 2021 om 12:12 door Mario De Wilde

Net voor de coronacrisis startte Laura Damme uit Gits als student-ondernemer met Damme Florals een droogbloemen business in eeuwige boeketten zonder onderhoud. Door het grote succes van haar persoonlijke benadering en levering aan huis, is vriend Maxim ondertussen ook ingestapt en heeft Damme Florals zowel een offline, als een online shop voor droogboeketten op maat. Stopt het daar? Zeker niet!
Maatschappelijk engagement

Damme Florals is niet enkel bezig met het verfraaien van jouw gezellige woonkamer of home office, maar wil ook de samenleving wat mooier maken, boeket per boeket. Omdat Laura en Maxim de vraag naar hun producten niet meer konden bijhouden, was het voor hen een logische stap om op zoek te gaan naar een sociale partner. Zij doen nu beroep op een sociaal maatwerkbedrijf dat hen helpt bij het samenstellen van hun unieke droogboeketten. Deze hulp is onmisbaar met het grootste en meest kwalitatieve aanbod droogbloemen van België. Zich tegelijkertijd ook nog maatschappelijk kunnen engageren, dat is voor Laura en Maxim de kers op de taart.
En na de coronacrisis?
In april lanceert Damme Florals het eerste droogbloemenmagazine met daarin hun volledig aanbod voor evenementen, bedrijven en winkels. “Natuurlijk is dit nu nog niet aan de orde maar deze pro-actieve, jonge ondernemers willen hun (potentiële) klanten alvast inspireren met hun unieke creaties. Wij willen de mensen iets geven om naar uit te kijken. Een prachtig versierde huwelijksceremonie, een langverwacht teamevent of de feestelijke heropening van de horeca; wij dragen graag ons steentje daar toe bij”, aldus Laura.

www.gedroogdebloemen.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.