Home > Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams dialect ‘Rebel’ en ‘Super Hero’. Winnaars 1+1 Kinepolisticket

Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams dialect ‘Rebel’ en ‘Super Hero’. Winnaars 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 11 oktober 2022 om 14:49 door Mario De Wilde
Beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen, afgelopen weekend was het aflevering 40 alweer van de populaire ‘Oscar Popcorner’ de enige filmrubriek ter wereld die in het West-Vlaams gepresenteerd wordt. Het was met name onze Fons uit Brugge die opnieuw van de partij was om je twee splinternieuwe films voor te stellen. Het zijn niet twee zomaar luchtige niemandalletjes. Laat ons al meteen starten met een Belgisch familiedrama ‘Rebels’ van het regisseursduo Adil & Bilall.

Wanneer Kamal besluit zijn leven te beteren, verlaat hij België om oorlogsslachtoffers in Syrië te helpen. Maar eens aangekomen wordt hij al snel gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten en zit hij vast in Raqqa. Ondertussen wordt zijn jongere broer Nassim thuis in Brussel een gemakkelijke prooi voor radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Hun moeder, Leila, vecht om het enige wat ze nog heeft te beschermen: haar jongste zoon.

Bereid je voor op de clash der superhelden want de tweede op mijn lijstje is de langverwachte animatiefilm ‘Dragon Ball Super: Super Hero’. De Red Ribbon Army was ooit weggevaagd door Son Goku. Een aantal individuen die zijn nalatenschap voorzetten, hebben de ultieme android gemaakt: Gamma 1 en Gamma 2. Deze androids noemen zichzelf “Super Heroes”. Ze vallen Piccolo en Gohan aan… Waar is de nieuwe Red Ribbon Army op uit? Nu gevaar dreigt, is het tijd voor… Super Hero!

Winnaars een 1+1 ticket gratis

Jullie lezers en kijkers konden, net zoals vorig seizoen en de vorige weken een 1+1 ticket van Kinepolis in de wacht slepen. En ook deze week werd de kaap van 1000 inzendingen vlotjes gehaald. Zij die bij de 10 gelukkigen zijn en morgen hun code in de mailbox ontvangen zijn: Kris Steen uit Sint-Andries, Busschaert Marc uit Poperinge, Joeri Moerman, Familie Dewaegeneere uit Gistel,  Norbert Claeys uit Ieper, Carla Dewulf uit Oostende, Femke Degryse uit Koksijde, Darline Destrooper uit Kortrijk, Nest Coopman uit Blankenberge en Geert De Langhe uit Brugge

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.