Home > Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams dialect ‘Rebel’ en ‘Super Hero’ en win 1+1 Kinepolisticket

Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams dialect ‘Rebel’ en ‘Super Hero’ en win 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 7 oktober 2022 om 13:20 door Mario De Wilde

Beste kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen, welkom in aflevering 40 alweer van de populaire ‘Oscar Popcorner’ de enige filmrubriek ter wereld die in het West-Vlaams gepresenteerd wordt. Dit weekend is onze Fons uit Brugge weer van de partij om je twee splinternieuwe films voor te stellen. Het zijn niet twee zomaar luchtige niemandalletjes. Laat os al meteen starten met een Belgisch familiedrama ‘Rebels’ van het regisseursduo Adil & Bilall.

Wanneer Kamal besluit zijn leven te beteren, verlaat hij België om oorlogsslachtoffers in Syrië te helpen. Maar eens aangekomen wordt hij al snel gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten en zit hij vast in Raqqa. Ondertussen wordt zijn jongere broer Nassim thuis in Brussel een gemakkelijke prooi voor radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Hun moeder, Leila, vecht om het enige wat ze nog heeft te beschermen: haar jongste zoon.

Bereid je voor op de clash der superhelden want de tweede op mijn lijstje is de langverwachte animatiefilm ‘Dragon Ball Super: Super Hero’. De Red Ribbon Army was ooit weggevaagd door Son Goku. Een aantal individuen die zijn nalatenschap voorzetten, hebben de ultieme android gemaakt: Gamma 1 en Gamma 2. Deze androids noemen zichzelf “Super Heroes”. Ze vallen Piccolo en Gohan aan… Waar is de nieuwe Red Ribbon Army op uit? Nu gevaar dreigt, is het tijd voor… Super Hero!

 

Wedstrijd, win een 1+1 ticket gratis

Jullie lezers en kijkers kunnen, net zoals vorig seizoen, ook nog eens een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt winnen.

Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘Rebel’ zie je in welke functie Kamal naar Syrië vertrok. Wat was zijn hoedanigheid?

-Wat is in ‘Dragon Ball Super: Super Hero’ de naam van de ultieme android?

Bezorg ons alles voor maandagavond 10 oktober om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Rebelse Heroes’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

 

1 reactie

Joeri Moerman
Geschreven op 2022-10-09 17:56:47
als hulpverlener

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.